Prens Harry, Meghan’ın ‘araba takibi’ ‘küçümseniyor’ mu? Çiftin arkadaşı diyor ki… | Dünya Haberleri

Popüler bir ABD yayıncısı ve çiftin arkadaşı, medyanın Prens Harry ve Meghan Markle’ın yaşadığı paparazzi araba kovalamacasını “önemsememesi” “rahatsız edici” dedi. Prens Harry ve Meghan Markle, annesi Dorian Ragland ile birlikte geçen hafta New York’ta bir yardım etkinliğinden çıkarken fotoğrafçılar tarafından takip edildi.

İngiltere Prensi Harry ve eşi Sussex Düşesi Meghan görüntülendi.  (Reuters)
İngiltere Prensi Harry ve eşi Sussex Düşesi Meghan görüntülendi. (Reuters)

Çift, sözcülerinin “iki saatten fazla” süren “neredeyse feci bir araba kovalamacasında” paparazziler tarafından tehlikeli bir şekilde takip edildiklerini iddia etmesi üzerine alarmları çalıştırdı. Ancak daha sonra olayla ilgili çelişkili raporlar ortaya çıktı ve polis, takibin kısa sürdüğünü ve herhangi bir yaralanmaya yol açmadığını söyledi.

CBS Mornings sunucusu Gayle King, olayı “önemsiz gösterme” çabalarını “rahatsız edici” olarak damgalayarak çiftin eleştirmenlerine vurdu.

“Bence çok talihsiz bir olaydı. Herhangi birinin bunun onlar için ne anlama geldiğini hafife almaya çalışması beni rahatsız ediyor. Bu benim için çok rahatsız edici” diyen Gayle King, bazı insanların “o anda hissettiklerini en aza indirmeye” çalışmasının “rahatsız edici” olduğunu da sözlerine ekledi.

“Olduğu için gerçekten üzgünüm ve bunu yaşamak zorunda kaldıkları için çok üzgünüm. Herkes kendi fikrini söyleyebilir ama ben her zaman ‘O anda nasıl hissettiler?’ sorusuna geri dönüyorum,” diye devam etti yayın muhabiri.

Etkinlikte Meghan Markle, Bayan Vakfın Vizyon Kadını Ödüllerini Black Voters Matter kurucu ortağı LaTosha Brown ile birlikte kabul etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir