Sons of the Forest geliştiricileri, oyundaki AI yoldaşları için büyük planları ortaya koyuyor

Hayatta kalma oyunu Sons of the Forest’ın geliştiricileri Endnight Games, oyunun AI dostları Kelvin ve Virginia için bazı heyecan verici planlarını açıkladı. Discord ve Reddit’te yakın zamanda düzenlenen bir topluluk Soru-Cevap oturumunda geliştiriciler, yoldaşlar için “büyük planları” olduğunu doğruladılar.

Geliştiricilere göre, Kelvin’in tamamlaması için duvarlar inşa etmeye ve üsleri güçlendirmeye yardımcı olmak da dahil olmak üzere daha fazla görev eklemeyi planlıyorlar. Bu arada, Virginia’nın yapay zekası, silah kullanırken ve öldürdüğü mutant veya yamyam sayısına bağlı olarak onu daha cesur kılmak için geliştirilecek. Oyunun hayranları, Kelvin’i şimdiden “video oyunlarının en iyi yeni çocuğu” olarak adlandırdı.

Ormanın Oğulları'nda AI arkadaşı Kelvin.
Ormanın Oğulları’nda AI arkadaşı Kelvin.

Soru-Cevap oturumu ayrıca Endnight’ın oyunun hikayesine daha fazla ayrıntı ve ara sahnelerin yanı sıra yamyam kamplarına daha fazla işçilik öğesi ve çeşitlilik eklemeyi planladığını ortaya çıkardı. Geliştiriciler, bu özellik için kesin bir çıkış tarihi olmamasına rağmen, özel sunucular eklemek için de çalışıyorlar.

Endnight ilginç bir şekilde, orijinal oyun The Forest’tan kütük kızakların iadesine yönelik taleplerin sayısına şaşırdı. Geliştiriciler, ilk oyundaki hatalar nedeniyle başlangıçta özelliği dahil etme konusunda emin olmasalar da, o zamandan beri topluluktan gelen geri bildirimlere dayanarak özelliği dahil etmeye karar verdiler.

Ormanın Oğulları'nda AI arkadaşı Virginia.
Ormanın Oğulları’nda AI arkadaşı Virginia.

Ancak geliştiriciler, tutamayacakları sözler verme konusunda temkinli davrandılar ve Soru-Cevap sırasında sorulan tüm sorulara somut yanıtlar vermediler. Oyunda “daha hızlı ulaşım biçimleri” için fikirleri olduğunu açıkladılar, ancak bunun oyun ortamıyla iyi çalışacağından emin olana kadar daha fazla ayrıntı açıklamakta tereddüt ediyorlar.

Ayrıca okuyun | | Düşen yoldaşınızı canlandırın: Ormanın Oğulları’nda Kelvin’i diriltme rehberi

Ormanın Evlatları, bazıları tarafından “internetteki en komik oyun” olarak adlandırıldı ve hatta bir oyuncu oyunu sadece dokuz dakikada hızlı çalıştırdı. Oyunun topluluğu, geliştiricilerle Soru-Cevap oturumları düzenlemede proaktif davranarak, oyunun geliştirilmesine olan coşkularını ve yatırımlarını gösterdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir