Andy Pages ve Brent Honeywell, Dodgers'ın NLCS 5. maçındaki mağlubiyetinde önemli rol oynadı

Uzaylı

New member
NEW YORK –

Dodgers'ın orta saha oyuncularının sezon sonrası bir maçta iki home run yapan listesi uzun değildi. Bu oyuncu, 1952 Dünya Serisinin 6. Maçında ve 1955 Dünya Serisinin 5. Maçında New York Yankees'e karşı iki kez yer alan eski Brooklyn Dodgers yıldızı Hall of Famer Duke Snider adlı bir oyuncudan oluşuyordu.

Cuma gecesi, 23 yaşındaki Kübalı çaylak Andy Pages'in dördüncü atışta tek başına sayı vuruşu ve beşinci atışta üç sayılık şut atmasıyla bu liste iki katına çıktı; ikisi de sol orta sahaya, iki atıştan biri. Citi Field'da Ulusal Lig Şampiyonası Serisinin 5. maçında New York Mets'e 12-6 mağlup olan Dodgers için parlak noktalar.

Ağustos ayında Oklahoma City'de üçlü A'ya düşürülen ve ilk 10 play-off vuruşunda bir vuruş ve dört vuruş yapan Pages, aynı zamanda Dodgers'ın başaramadığı üç vuruşlu, dört RBI çabasıyla ikinci vuruşta tek kaldı. faydalanmak için ama seri Pazar gecesi 6. maç için Los Angeles'a döndüğünde bu önemli olabilir.

Mets'in 6. Maçının başlangıç oyuncusu Sean Manaea olacak, Sean Manaea, harika bir yan kol vuruşu ve New York'un beş vuruşunda Dodgers'ı kazanılmış iki koşu ve iki vuruşla sınırlayan, yedi sayı atıp dört yürüyen, harika bir yan kol vuruşu ve altı adımlı karışımı olan bir solak olacak. Geçen Pazartesi Dodger Stadyumu'nda 7-3 Maç 2 zaferi.

Sağ elini kullanan Pages, bu sezon 116 maçta 0,712 taban artı yavaşlama yüzdesi, 13 homers ve 46 RBI ile 0,248'e ulaştı, ancak solak oyunculara karşı 0,917 OPS ile 0,357'ye ulaştı. 2. maçta Manaea'ya karşı iki vuruş yaptı ancak teknik direktör Dave Roberts, Pages'ın 6. maçta orta sahaya geri döneceğini söyledi.

“Solları öldürecek bir adama ihtiyacımız var ve o ve Tommy [Edman] bunu yapıyorduk,” dedi ikinci kaleci Gavin Lux. “Pages'in solak atışlara karşı oyundaki en iyi smaçörlerden biri olduğunu düşünüyorum. Bunu yapmaya devam etmesi, iyi silahlara karşı iyi vuruşlar yapması onun için değerli.”

Pages, ikinci vuruşta Mets'in sol kanat oyuncusu David Peterson'a karşı tek başına kaldı ve dördüncü turda Peterson'ın ilk atıştaki platinini ezdi, top sopasını saatte 107,2 mil hızla terk etti ve 418 fit hızla ilerledi.

Beşinci turda sağ elini kullanan Reed Garrett ile karşılaşan Pages, üç sayılık bir homer için plakanın 376 feet iç yarısında 1'e 1'lik bir hızlı top sürdü ve Mets'in farkını 10-5'e düşürdü. Pages, sekizinci turda kendisine daha yakın olan Edwin Diaz'a karşı üstünlük sağladı.

Pages bir tercüman aracılığıyla şunları söyledi: “Performansımdan dolayı kendimi iyi hissediyorum ancak sonuç istediğimiz gibi olmadı. Bu yüzden artık Pazar günü sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.” “Geçen sefer Manaea iyi bir atış yaptı. İşler istediğim gibi gitmedi ama hiçbir sahayı kaçırmadı. Pazar günü yine noktalarını kaçırıp kaçırmayacağını göreceğiz.”

Diğer parlak nokta, dördüncü çeyreğe başlamak için hırpalanmış başlangıç oyuncusu Jack Flaherty'nin yerine geçen ve 4 ⅔ vuruş yaparak takımın en iyi kurtarıcılarının altısını – Blake Treinen, Michael Kopech, Evan Phillips, Ryan Brasier, Daniel Hudson ve – koruyarak uzun süre yardımcı olan Brent Honeywell'di. Pazar günkü boğa güreşi maçında sekizinci turda bir vurucuyla karşılaşan solak Anthony Banda.

Honeywell, “Bunu kendim için yapmıyorum, buradaki adamlar için yapıyorum” dedi. “Bu adamları seviyorum. Doc'u seviyorum. Buradaki herkesi seviyorum. söyledim [Roberts] sığınakta, 'Bu, olmayana kadar benim oyunum.' Ve bizi oyunda tutmaya çalıştım.

“Kazanma şansımız vardı. Biraz dönüş yaptığımızı, savaştığımızı hissettim. [tails] buradan. Bu gece dövüşeceklerini biliyorduk, bu play-off beyzbolu. Seri 3-2. Köpekleri kurtarmam lazım.”

Honeywell, 67 atışta dört koşu ve altı vuruştan vazgeçerek dördüncüde iki, altıncıda bir ve sekizincide bir vuruştan vazgeçti. Bu, Dodgers'ın yaklaşmasını engelledi, ancak Roberts, sekizinci turda ve sonrasında onu ortadan kaldırmak için tümseğe geldiğinde kurtarıcıyı övdü.

Roberts, üç vuruştan sonra yedi koşu geride kaldıktan sonra yüksek kaldıraçlı kurtarıcılarını kullanıp kullanmayacağını ve ne zaman kullanacağını bilmenin zorluğu hakkında şunları söyledi: “Bunu özellikle benim sandalyemden geçmek her zaman eğlenceli olmuyor.” “Atıcılarınızı nasıl kullandığınız konusunda kararlı kalmalısınız, çünkü sonuçta önemli olan, yedi oyunluk bir seride dört oyun kazanmaktır.

“Başta Blake ve Evan olmak üzere kaldıraçlı adamlarımız söz konusu olduğunda, bu hiç de sorumlu değildi [to turn to them] oyunun o noktasında. Yani Honeywell herkesi kurtararak harika bir iş çıkardı ve bir boğa güreşinin yaklaştığını bilerek yaptı.”

Oyun Honeywell'in ağzında acı-tatlı bir tat bıraktı. O kadar iyi atış yapamadı ve Dodgers oyunu ve 3. ve 4. oyunlarda orantısız galibiyetlerle kazandıkları ivmeyi kaybetti. Ancak büyük resimde takımına yardımcı olabilecek bir şey yaptı.

Honeywell, “Yedi maçlık serinin anlamı budur, play-off beyzbolu budur” dedi. “Burada herkese, her birimize bir iş var. Bu gece bizim gecemiz değildi ama bize yardım etmek için yapabileceğim her şeyi yapmak isterim.”