Bu Dodger'ın kız arkadaşı, sporunun Michael Jordan'ı. O sadece Ben.

Uzaylı

New member
NEW YORK –

Taraftarlar Cuma günkü Dünya Serisi açılışı için Dodger Stadyumu'na akın etti; aralarında ev sahibi takım oyuncularının eşleri ve kız arkadaşları da vardı. Ancak kız arkadaşlarından biri kayıptı: Onun da büyük bir maçı vardı.

Ben Casparius sadece destekleyiciydi.

“Sezonun ortasında” dedi. “Onlar da play-off'a hazırlanıyor”

Dodgers'ın çaylak yardımcısı 25 yaşındaki Casparius, Kuzey Carolina Üniversitesi çim hokeyi koçu Erin Matson ile çıkıyor. İkili, Kuzey Carolina'da öğrenciyken tanışmış ve Matson'ın anlattığına göre, tam Connecticut Üniversitesi'ne transfer olurken nihayet bir çift olmuşlar.

Gülerek, “Neredeyse altı yıldır uzun mesafe yapıyoruz” dedi. “Bizim sorunumuzun ne olduğunu bilmiyorum.”

Ulusal Lig şampiyonluk serisi sırasında Joe Davis, ulusal televizyon izleyicilerine Matson'un “çim hokeyinin Michael Jordan'ı” olduğunu söyledi.

Matson şunları söyledi: “Carolina civarında bu oldukça normal. Bunu ilk kez duymuyorum.”

Jordan, Kuzey Carolina'da mükemmellik standardını belirleseydi, Matson bunu aşabilirdi. 2022'de Matson, oyuncu olarak dördüncü ulusal şampiyonluğunu kazandığında, Jordan'ın dördüncü NBA şampiyonluğundan sonra ağzında zafer purosuyla dört parmağını kaldırdığı bir fotoğrafı yeniden canlandırdı. Okul resme “Sadece KEÇİ şeyler” adını verdi.

Casparius şunları söyledi: “Ne zaman Chapel Hill'de bir basketbol maçına gitsek, o en az birkaç kez beyazperdede oluyor.”

2022'de Kuzey Carolina gazetecilik ve medya okulundan mezun oldu. 2024'te açılış konuşmacısıydı.

Arada, Kuzey Carolina'nın uzun süredir çim hokeyi koçu emekli olduğunda, Matson kendisini başvurmaya davet etti ve işi aldı; bu, John Wooden'ın son sınıf öğrencilerinden birinin UCLA'da hemen onun yerini almasına benzer bir şeydi.

24 yaşındaki Matson, üç kez yılın oyuncusu seçildi. Tar Heels, dördü önceki beş yılda olmak üzere 10 ulusal şampiyonluk kazanmıştı. Matson'un teknik direktör olarak ilk yılında Tar Heels bir şampiyonluk daha kazandı. Bu sene 14-0.

Casparius, “O zamanlar en az %75'inin takım arkadaşı olduğu bir grup kızı bir araya getirebileceğini kanıtlamayı başardı” dedi. “Bu saygıyı kazanabilmeniz kesinlikle ilginç bir durum. O yaptı. Onu ezdi.

Bir sporcu olarak kariyeri tamamlanamamış olabilir. 2028 Los Angeles Olimpiyatları'nda yarışacak ABD çim hokeyi takımında yer almak için değerlendirilebilir.

Matson çim hokeyi dünyasında parladıysa, Casparius da beyzbolun gölgesinde çalıştı.

Dodgers onu 2021 draftının beşinci turunda seçti ve o, yavaş yavaş ikinci lig sıralamasında her yıl bir seviye yukarı çıkmaya başladı. Dodgers'ın bahar antrenman maçlarında hiç görünmedi.

Dodgers menajeri Dave Roberts takıma katıldığında Casparius hakkında ne biliyordu?

Roberts, “Onun (kız arkadaşının) harika bir çim hokeyi oyuncusu olduğunu ve UNC'de antrenörlük yaptığını biliyordum” dedi. “Ben de bunu biliyordum. Ve iyi bir hızlı top sergiledi.”

Pitcher Ben Casparius, NLCS'nin Mets'e karşı oynadığı ve Dodgers'ın 9-0 kazandığı 1. maçın finalinden sonra tepki gösterdi.

Pitcher Ben Casparius, NLCS'nin Mets'e karşı oynadığı ve Dodgers'ın 9-0 kazandığı 1. maçın finalinden sonra tepki gösterdi.

(Robert Gauthier / Haberler)

Gözden kaçmış olabileceğini söylemiyorum ama MLB Pipeline'ın “çağrılmamdan üç veya dört gün öncesine” kadar kendisini Dodgers'ın en iyi 30 aday sıralamasına asla dahil etmediğini söyledi.

Ağustos ayındaydı. Onlar için üç normal sezon maçı düzenledi ve şimdi onlar için üç sezon sonrası maçı düzenledi.

Bunlardan birinde Matson televizyonda izliyordu ve Casparius'un formasında bir kan lekesi fark ettiğini düşündü. O gece bir telefon görüşmesinde ona bunu sordu.

“Evet,” diye itiraf etti Casparius sohbette, “tüm gezim boyunca burnum kanamıştı.”

Matson gülerek karşılık verdi: “Sen bir psikopatsın.”

Bir beyzbol oyuncusuna aşık olması onun için kesinlikle sürpriz değil. Babası bir beyzbol oyuncusuydu. Kardeşi şu anda Cleveland Guardians organizasyonunda görev yapıyor.

Erkek arkadaşı bir beyzbol oyuncusu. Eski sevgilisi de öyleydi.

“Benim bir tipim var” dedi şakacı bir şekilde.

Onun da Dünya Serisinde bir erkek arkadaşı var.

Matson, “Kendim olmama izin veriyor ve yaptığım işi her zaman destekleyecek” dedi. “Sevdiğim şeyi yapmayı bırakmamı asla istemez. Bu benim için işi kolaylaştırıyor.

“Uzun mesafeyi çözeceğiz. Havayolu millerini bulacağız. Onun da hayalinin peşinden gidebilmesi için bunu çözeceğiz.”

Matson, Pazartesi günü Dünya Serisinin 3. Maçına katılmayı, Salı günü antrenman yapmak için Kuzey Carolina'ya uçmayı, Salı gecesi 4. Maç için New York'a dönmeyi, Çarşamba günü antrenman yapmak için Kuzey Carolina'ya uçmayı ve ardından New York'a dönmeyi planladığını söyledi. Çarşamba gecesi 5. maç için York.

“Küçüleceğiz” dedi, “ve bol miktarda C Vitamini alacağız.”