Clayton Kershaw kariyerini Dodgers ile bitirecek. O olması gerektiği gibi

Uzaylı

New member
Phoenix – Gelecek ay 37 yaşına giriyor. O, neslinin en süslü sürahisi ve tarihin en süslü sürahilerinden biri. MVP ödülü ve üç Cy Young Ödülü kazandı. İki kez Dünya Serisi şampiyonu.

Peki Clayton Kershaw bunu neden hala yapıyor?

“Bilmiyorum,” diye cevapladı Kershaw şakacı bir şekilde. “Neden hala yapıyorsun Dylan?”

Ona gerçeği söyledim.

“Paraya ihtiyacım var,” dedim.

300 milyon dolardan fazla kariyer kazancı olan bir oyuncu olarak Kershaw'ın başka hususları vardı.

“İstemiyorum [injuries] Oynamayı bırakmamın nedeni olmak için ”dedi. “Olmak istemiyorum, 'Sadece yapamam, [I’m] acıtmak.' Umarım, ne zaman olursa olsun kendi şartlarımda yürüyebilirim. ”

Bu yüzden Dodgers ile 18. sezon için geri dönmek istedi, bunu yapsa bile, cerrahi bir hasta olarak üst üste ikinci bir offseason geçirmesini gerektirecekti. Bu yüzden yeni bir anlaşma onu 60 günlük engelli listesinde başka bir sezona başlamaya zorlasa bile, Perşembe günü bir yıllık 7,5 milyon dolarlık bir sözleşmeyi tamamladı.

Kershaw ne kadar ne kadar oynamak istediğinden emin değildi, ama bunu bildiğini söyledi: Emekli olduğunda, bir kaçak emekli olmak istiyor.

Son birkaç kez serbest bir ajan olarak, banliyö Dallas'taki offseason evinin yakınında oynayan Texas Rangers'a bir hamle yaptı. Bu kış, kimin imzalayacağına dair bir soru yoktu.

“Ben bir Dodger'ım,” dedi Kershaw.

İşte bu.

Clayton Edward Kershaw kariyerini bir Dodger olarak bitirecek.

Olması gerektiği gibi.

10 veya daha fazla Major League sezonunda oynayan sadece 13 oyuncu tüm kariyerlerini Dodgers ile geçirdi. Bunlardan sadece üçü sadece Los Angeles'ta oynadı: Bill Russell, Mike Scioscia ve Andre Ethier.

1956'da Kansas City atletizmine atış yaparken Tommy Lasorda bile ömür boyu süren bir dodger değildi.

Clayton Kershaw, 18 Haziran 2014'te Dodger Stadyumu'ndaki Colorado Rockies'e karşı vurma yaptıktan sonra kutluyor.

(Chris Carlson / Associated Press)

Kershaw, “Tüm kariyeriniz için tek bir organizasyonda olabilmenin ne anlama geldiğine yetecek kadar değer kattığımı sanmıyorum” dedi. “Bunu yapabilen tüm sporlarda insanlara bakıyorsunuz ve bu özel. Öyle ve bunu gözden geçirmek istemiyorum.

“Tüm kariyerim boyunca burada olmak, ancak uzun süredir, kesinlikle bir hedef.”

Özel olarak, Kershaw tüm kariyerini bir takımla geçirmenin önemini küçümsüyordu. Ne değişti?

“Bunun için bir cevabım yok, burada olmak istediğim dışında” dedi.

Burada olmak eskisi kadar kolay değil ve sadece Kershaw'un karısı ve dört çocuğunun yıl boyunca Teksas'ta kalacağı için değil.

Geçen sezonun çoğunluğunu bir omuz operasyonundan kurtularak geçiren Kershaw, Kasım ayında sol dizini ve sol ayağını onarmak için ameliyatlar yapıldı. Dört hafta boyunca koltuk değneği ve dördü daha yürüyüş botundaydı.

“Omuzla hala yürüyebilir ve çok şey yapabilirsiniz” dedi. “Oldukça çabuk normal bir baba olmaya geri döndüm. Ama koltuk değneği üzerinde olmak, botta olmak, her adımda incinmiş olmak zordu. Bir ayak ameliyatının ne gerektirdiğini bekleyip beklemediğimi bilmiyorum, ama [I’m] Şimdi diğer tarafta olduğum için minnettarım ve%100 olmaya yaklaştığımı hissediyorum. ”

Clayton Kershaw, Dodgers 'Dünya Serisi Kutlaması sırasında konuştuktan sonra Dünya Serisi Kupası ile kutluyor.

Clayton Kershaw, 1 Kasım'da Dodger Stadyumu'ndaki Dodgers 'Dünya Serisi Kutlaması sırasında konuştuktan sonra Dünya Serisi Kupası ile kutluyor.

(Wally Skalij / Haberler)

Bu hafta Dodgers 'Bahar Eğitim Kompleksi'nde koşmaya başlayan Kershaw, sezona 60 günlük yaralı listede başlamayı beklediğini ancak 60 gün dolduğunda höyüğe geri dönmeyi umduğunu söyledi.

Kershaw dolabının önünde konuşurken, paketlenmiş bir bavulun yanında durdu. O öğleden sonra eve dönüyordu.

“Biraz ileri geri olacağım,” dedi.

Kershaw, önümüzdeki ay Tokyo'da Chicago Cubs'a karşı sezon açılış iki maçlık dizileri için Dodgers ile seyahat etmek istediğini söyledi.

“Açıkçası, hazır olmayacağım, bu yüzden bunun nasıl çalıştığını bilmiyorum” dedi. “Ama eğer egzersiz yapabiliyorsam ve etrafta olabilsem, çok isterim. Shohei ile Japonya'ya gitmek için birçok fırsat elde edebileceğini sanmıyorum [Ohtani]bence bu çok havalı olurdu. ”

Yaralanmalar Kershaw'u geçen sezon sadece yedi başlangıçla sınırladı ve kariyerinin en yüksek olan 4.50 kazanılan ortalama bir ortalama yayınladı. Sezon sonrası adım atmadı.

“Kazanmış olsak da, doğru zaman gibi hissetmiyordu [the World Series]bilirsiniz, bunun için rafta olmak, onu senaryo yaptığım gibi değildi. Geçen yıl bunun bir parçası olduğum için hala çok minnettar ve her şeyi görüyorsunuz, ama gerçekleştiğinde orada olmak istiyorum. Bu kesinlikle iyi bir motive edici faktördü. ”

Kershaw, geçen sezon cerrahi olarak onarılmış omuzuyla herhangi bir sorun yaşamadığını söyledi, bu yüzden daha düşük vücut sorunlarına değindiği için önceki performans seviyelerine dönebileceğini düşünüyor.

2022 ve 2023'te bir All-Star'dı, dönemi bu mevsimlerde 2.37 kombine. Tekrar böyle konuşabileceğini düşünüyor.

Gerçekte yapıp yapmadığına bakılmaksızın, kariyerinin sonu en az bir açıdan uygun olacaktır. Bir dodger emekli olacak.