Dodgers 2024 Dünya Serisi geçit töreni: Gün, saat ve rota konumu

Uzaylı

New member
36 yıl sonra Dodgers'ın Dünya Serisi şampiyonluk geçit töreni için bir randevusu var: Bugün Cuma.

Sabah yürüyüşü saat 11.00'de Belediye Binasında başlayacak ve Figueroa Caddesi yakınındaki 5. Caddede sona erecek. Dodgers üyeleri çift katlı otobüslerle taşınacak. Saat 12:15'te Dodger Stadyumu'nda bir kutlama yapılacak ve etkinlik için biletlerin gerekli olması bekleniyor.

Dodgers, lojistiğin taraftarların her iki etkinliğe de katılmasını imkansız hale getireceğini söyledi. Dodger Stadyumu kutlaması için otopark kapıları sabah 8.30'da, stadyum giriş kapıları ise sabah 9'da açılacak.

Cuma günkü etkinliklerin tamamının televizyon yayını SportsNet LA ve çeşitli yerel kanallarda sabah 9:30'da başlayacak. Radyo yayını AM 570'te yayınlanacak.

Dodgers, Los Angeles'ta en son 1988'de geçit töreni yaptı. Dodgers, 2020'de Dünya Serisi şampiyonluğunu kazandı, ancak COVID-19 salgınını çevreleyen halk sağlığı korumaları o zaman geçit törenini engelledi.

Çarşamba günü Dodgers, New York Yankees'i 7-6 mağlup ederek beş sezondaki ikinci şampiyonluğunu kazandı. Bu sefer bir ay boyunca sezon sonu balonunda kalmanın getirdiği hayal kırıklığını yaşamadan ve hayranlarıyla bir kutlamayı paylaşamayarak geçit töreninin tadını çıkaracaklar.

Ayrıca, pandemi nedeniyle kısaltılan sezonun 162 maç yerine 60 maç sürmesi nedeniyle 2020 şampiyonasının daha az meşru olduğu yönündeki eleştirileri de atmaktan keyif alacaklar.

Saha oyuncusu Gavin Lux Salı günü “Bunun herkesi rahatsız ettiğini düşünüyorum” dedi. “Hepimiz aynı durumdaydık ve o yıl yine de kazandık. Hepimiz aynı gemide aynı şeyi yapıyorduk. Şahsen bunun doğru anlatı olduğunu düşünmüyorum, ancak hak ettiğiniz takdiri alamamanızın herkesi biraz rahatsız ettiğini düşünüyorum.

“Aslında o yıl kazanmanın muhtemelen daha zor olduğunu düşünüyorum. Ancak tüm hikayeyi pencereden dışarı çıkarmak için birinci sezonun tamamını istiyorsunuz.”

1988'de Dodgers, Broadway boyunca kuzeye, Belediye Binasındaki bir mitinge doğru yürüyüşe geçti. Şehir orada böyle bir hayran kitlesi bekliyordu. Haberler'ın haberine göre“hayranların yere düşmesi durumunda yetkililerin hızlı bir şekilde uygun yere gönderilebilmesi için işçiler Belediye Binasının bahçesindeki ağaçlara büyük beyaz rakamlar çizdiler.”

Dodgers, tüm taraftarların görebileceği şekilde, kupanın yanındaki masada olduğu bir podyumdan konuştu.

Teknik direktör Tommy Lasorda, ceket ve kravat giyerek kitlelere seslendi: “Her maç, kulüp binasına geldiğimizde temamız şuydu: 'Zaferin meyvelerini tatmak ne kadar tatlı!' ”

Lasorda, topa vuran Kirk Gibson'ın 1988'de sonsuza kadar yaşayan home runpodyumda ona katılın.

Körüklü Lasorda: “Ver onu bana! Her oyunun sonunda temamız nedir? Bir kez daha söyle! Bir kez daha söyle!”

Beyaz Dodgers tişörtü giyen Gibson yumuşadı. Koltuğundan kalktı, mikrofona doğru yürüdü ve bağırdı: “Ne kadar tatlı! Zaferin meyveleri!”

Ve sonra Lasorda dans etti.