Dodgers, bira fabrikalarına kayıpta korkunç ilk atışın üstesinden gelemez

Uzaylı

New member
Milwaukee – Yoshinobu Yamamoto, Pazartesi gecesi temiz bir ilk atıştan bir adım uzaktaydı.

Bunun yerine, ani, durdurulamaz bir kabusa dönüştü.

MLB kariyerinin en kısa başlangıcında ve bir şekilde geçen Mart ayında Majors'taki felakete çıkışına bir şekilde rakip olan Yamamoto, Amerikan aile alanında Milwaukee Brewers'a karşı bir şanstan sonra bir şansı kaçırdı-bir iniş yaptı.

Her şey bittiğinde, Brewers beş koşuya liderlik ediyordu, yönetici Dave Roberts oyuna sadece iki çıkıştan bir rahatlatıcı çağırıyordu ve Dodgers, altı maçlık bir yol gezisi açmak için asla 9-1 yenilgiye yaklaşan arka arkaya dördüncü bir yenilgiye doğru yola çıktı.

“Bu bir zaman,” dedi Roberts daha sonra, Dodgers sezonun en uzun kaybedilen çizgisiyle eşleştikçe, “kendimize bakmamız ve daha iyi olmamız için.”

Pazartesi gecesi ilk atışta neyin geçtiğine bakmak istemeyecekler.

Sal Frelick, bir kurşun çift için asılı bir eğri topu dövdü. William Contreras, Yamamoto'nun ayırıcısını bölgenin yakınında bulamadığında yürüyüş yaptı. Ve onu takip eden iki çıkış – Jackson Chourio'dan bir sinek topu ve Christian Yelich'ten Grounder – sadece geçici bir reprieve olduğunu kanıtladı.

Önemli an, yeni edinilen Brewers slugger Andrew Vaughn'ın takımla ilk maçında plakaya geldiği bir sonraki at-bat sırasında geldi. Yamamoto'dan başlamak için üç düz kaydırıcı aldı ve bir sonraki bölgeyi kaçıran iki tane döşemeden önce fanlaştı. Daha sonra, Dizler'de bir fastball üzerinde çağrılan bir grev, say 2-2-2'yi eşitledikten sonra, Catcher Will Smith Yamamoto'dan başka bir eğri topu aradı.

“Sanırım kaydırıcı ile çok kez iyi birine gittik,” dedi Roberts, daha sonra şunları ekledi: “Zemin içi spin'e gerçekten iyi, orta hızlı.”

Yamamoto'nun sahaya infaz edilmesi yardımcı olmadı.

Aşağı ve dış köşede olması gereken şey, bölgenin yukarı ve üstünde çırpındı. Başlatmayı sona erdirmek için bir koku olabilir, bunun yerine Vaughn'un güçlü bir üst kesim salınımına bağlanmasıyla sona erdi. Ve skorsuz bir erken top oyunu olan şey aniden 3-0 bira kurucusu oldu, Vaughn bir Brewers'ın bir ev koşusu ile çıkışını vaftiz etmek için derine iniyor.

“Bence [first] Attığım üç kaydırıcı oldukça iyiydi, ”dedi Yamamoto tercüman Yoshihiro Sonoda aracılığıyla.“ Ama sonuncusu onu yükselttim. Benden uzaklaştı. “

Her nasılsa, atış oradan daha da kötüleşecekti.

Birinci kariyer tüm yıldız seçiminden çıkan geceye girmesine ve 1.57'de yol çağındaki ana dallara liderlik etmesine rağmen, Yamamoto yerleşemedi.

Isaac Collins'e karşı 1-2 sayısında, bir tek için dövülmüş bir fastball bıraktı. Brice Turang'a 3 ve 0'ın geride kaldıktan sonra Yamamoto, sayımı sadece bir fastball ile kötü bir şekilde özledim ve inning genişleyen bir yürüyüş yapmak için çalıştı. Aniden, adım sayısı kontrolden çıkıyordu. Ve Dodgers atışta iki çıkışa yapıştığında Roberts, boğayı karıştırmaya başladı.

Sezondaki genel dönemi 2.77'ye yükselen Yamamoto, “Tempomu gerçekten iyi değildi, ritimimi alamadım” dedi. “Bu benim üzerimde.”

Yamamoto, nihayet Caleb Durbin'e karşı bir kaçış yolu buldu ve doğrudan Mookie Betts'e vurulan bir ayırıcı ile bir topraklayıcı indükledi. Ancak, yeni pozisyonunda nadir bir savunma atlamasında Betts, Freddie Freeman'ın Corral'a geçemediği bir ilk atış yaptı. Collins, gol atmak için ikinciden yarışmaya geldi. Bir kez daha bitmiş olması gereken iniş hayatta kaldı.

Son haftalarda Nisan ortasından Haziran ayının sonuna kadar 61 maçlık bir streçte sadece bir hata yaptıktan sonra birkaç yanlış oyun geçiren Betts, “Orada bir hata yapamıyorum” dedi. “Durum ne olursa olsun, bu oyunu yapmam gerekiyor.”

Yamamoto'nun tasması nihayet Andruw Monasterio'nun bir sonraki at-bankada sağ alan çizgisinde bir Bloop RBI single'ı kullandığında 41 numaralı sahaya çıktı. Başka bir koşu gol atarken Roberts, takımın sezon boyunca Ace'e hayal edilemez bir şekilde erken bir kanca vermek için sığınaktan çıktı.

Roberts, “Genellikle ondan çıkış yolunu bulmak ya da bir tür sıfırlama ve oraya geri dönüp bize biraz daha uzun süre vermeye biraz zarar vermek konusunda oldukça iyi” dedi Roberts. “Ama bugün olmadı.”

İki takım son sekiz inning'i oynadı. Ama sonuç zaten elinde görünüyordu.

Dodgers, vurucu Shohei Ohtani, Pazartesi günü Milwaukee'de Milwaukee Brewers'a karşı bir vuruş sırasında olumsuz tepki veriyor.

(Aaron Gash / Associated Press)

Dodgers serisi kısa süreli, çürük bir ayaklı Teoscar Hernández'i ve pembemsi ayak parmağı olan Tommy Edman'ı kaçırdı (her ikisi de Çarşamba günü dizilişte bekleniyor). Oyundan önce, Kiké Hernández, Mayıs ayı sonlarında Cleveland'da garip bir slayt yaptığından beri onu rahatsız eden bir dirsek yaralanması ile yaralı listeye alındı ve geçen hafta sonu bir kortizon çekimi gerektiren noktaya kadar alevlendi. Unutulmaması için Max Muncy de serseri diziyle kesiliyor.

Yerlerinde Dodgers, James Outman'ı merkez sahasında (üçlü bir oyundan çağrıldı), üçüncü üssünde Miguel Rojas'a ve Brewers All-Star sağ elini elini kullanan Freddy Peralta'ya karşı ikinci sırada Hyeseong Kim'e başladı.

Sonuç öngörülebilirdi: Dodgers'ın sadece beş isabet, bir yürüyüş ve yedi kez vurulduğu altı vuruş kapanma topu.

Roberts, “Daha iyi adım atmalıyız, daha iyi savunmalıyız, daha rekabetçi yarasalar almalıyız” dedi. “Ve şu anda bunlardan hiçbirini yapmıyoruz.”