Dodgers Japonya deneyimini seviyor; Freeman'ı bekleyin, yakında geri dön

Uzaylı

New member
Clayton Kershaw, offseason ayak parmağı ve diz ameliyatından kurtulmaya devam ederken katılamadı. 31 kişilik seyahat kadrosunda olmadığı için ailesiyle birlikte Japonya'ya uçmak zorunda kaldı.

Ancak, kıdemli sürahi ve gelecekteki Famer Salonu orada olmaya kararlıydı. Ve Çarşamba gecesi Los Angeles'a dönmek için kulüp binasında paketlenirken, her zaman bildiği ama hiç görmediği bir şey tarafından vuruldu.

“Burada insan beyzbolunu ne kadar seviyor” dedi. “Bence bu yeni bir şeydi. Beyzbolu sevdiklerini biliyordum, ama sahip oldukları tutkuyu bilmiyordum. Görmek gerçekten harikaydı.”

Oyun sonrası Japon kalabalığına çok daha fazla oyun sonrası tartışma, oyunların sonuçlarından daha fazla oluşturuldu.

Max Muncy, “Farklı beyzbol kültürlerini deneyimlemek her zaman harika” dedi. “Tüm iyi oyunları neşelendiriyorlar. Bir top sert vurduğunda, tüm stadyumun 'ooooooo!' Sadece bir çıkış olsa bile.

Hernández, Latin Amerika beyzbolunun heyecanıyla karşılaştırarak, “Ev sahibi takım atış yaparken nasıl sessiz kalıyor ve sonra bir parti gibi. “Bu benim türüm.”

“Tutku ve nişan harikaydı,” diye ekledi Rojas. “Ve umarım, oyun şimdi buraya gelmeden daha iyi bir yerde.”