Dodgers 'Michael Grove, ameliyattan sonra sezon için dışarı çıktı

Uzaylı

New member
Phoenix – Sağ elini Michael Grove, geçen hafta sezon sonu ameliyatından sonra sağ labrumunu onarmak için bu yıl Dodgers için adım atmayacak.

Grove, Pazar sabahı bir askıda sağ kolu ile Dodgers kulüp binasına girdi, ancak gazetecilerle konuşmayı sessizce reddetti. Bu baharda birkaç bullpen seansı attı, ancak Padres'e karşı Division serisinin ikinci maçında omzunu yaraladığından beri bir oyuna girmedi. Bu playoff görünümünde, Xander Bogaerts'e bir ev koşusu bıraktı ve sonra Jake Cronenworth'u vurdu. Bu oyunun ardından kadrodan çıkarıldı.

Dodgers yöneticisi Dave Roberts, “Onu rahatsız eden bir omuz sorunu oldu, ne kadar geriye bilmiyorum,” dedi. “Onun içinden geçmeye çalıştı ve iyileşme herhangi birimizin sevdiği şey değildi. Dinlenme yaklaşımını denedik ve ameliyatı yapmamız gerektiğini hissettik. ”

Grove 2017'de Tommy John ameliyatı geçirdi.

“Hayal kırıklığına uğramış,” dedi Roberts. “Başka bir ameliyat yapmak istemiyordu ve bilirsiniz, zorlamaya ve içinden geçmeye çalıştı, ama sadece performansından ve iyileşmesini tehlikeye atıyordu. Bu yıl bir iş için yarışmaya hazırdı. ”

28 yaşındaki Grove, geçen yıl 51 inning'de 5.12 ERA ile 4-4 gittikten sonra boğa güreşinde bir yer için teklif veriyordu. 54 hamuru vurdu ve 16 yürüdü. 2018 taslağında ikinci tur bir seçim olan Grove, 2022'de büyük lig çıkışını yaptı ve bir yıl sonra 69 inning attı. Bu ay, Major League minimum 760.000 $ için bir yıllık bir sözleşme ile yeniden imzalandı.

Snell yeni takımla ilerleme kaydetti

Dodgers başlangıç sürahi Blake Snell Pazar günü atletizmle karşı karşıya.

(Ross D. Franklin / Associated Press)

Sol elini kullanan Blake Snell, Pazar günü titrek bir 3 2/3 inning ile mücadele etti ve Dodgers'ın atletizm için 7-5 Kaktüs Ligi kaybında Drew Avans'a solo bir ev koşusu da dahil olmak üzere beş vuruşta dört koşuyu bıraktı. Ancak bu, gezinin 67 saha yapan, beşine çarpan, bir tane yürüdüğü ve fastball'la 97 mil hıza vuran Snell için baharın en uzun olduğu için ilerleme olarak sayıldı.

“Bundan memnunum,” dedi hız. “Sonuna doğru, sadece grev yapmaya çalışıyordum. Ben biraz hissettim. Ama genel olarak kendimi iyi hissettim. ”

İki kez Cy Young Ödülü sahibi Snell, Kasım ayında beş yıllık 182 milyon dolarlık serbest ajan imzaladı ve Dodgers'ı 2020'den beri sunduğu dördüncü takım haline getirdi. Bu yıl yeni takım arkadaşlarına ve yeni bir ortama uyum sağlamanın daha kolay olduğunu söyledi.

San Diego ve San Francisco ile son iki sezonu geçiren Snell, “İlk yaptığımda benim için oldukça zordu” dedi. “Kendimi öğrenmek, antrenörleri öğrenmek, oyuncuları öğrenmek, oraya gitmemek, biliyorsunuz, insanları etkilemeye çalışın.

“[It’s] Sadece kendimi kanıtlamak, doğru şeyleri yapıyorum. ”

Snell, önümüzdeki hafta sonu Japonya'daki Dodgers iki bahar eğitim sergisinden birinde bir sonraki görünümünü yapması planlanıyor.

Oraya gidip temsilciler alıyorsun, bu yüzden sadece öğreniyorsun ”dedi. “Sen bir vuruştan vazgeçiyorsun, tamam, ne yaptım doğru? Neyi yanlış yaptım? Bunu beğendim mi? Bu iyi bir salıncak mıydı, yoksa kötü bir adım mıydı?

“Her şeyi kalibre ediyorsun. Sezon başladığında, ne yaptığınız hakkında daha iyi bir fikriniz var. Ama hala öğreniyorsunuz ve kalibre ediyorsunuz. Sadece biraz zaman alıyor. Burası nerede olduğum. Daha iyi olmaya devam ediyorum. “

Planlama Notları

Roberts, Mookie Betts ve Michael Conforto'ya takımın Çarşamba günü Japonya'ya gitmesinden bir gün önce bir gün izin vermesine rağmen, Dodgers'ın Arizona'daki son iki maçında normallerinin çoğuna sadık kalmayı planlıyor.

“Mookie yarın kapalı olacak ve sonra Salı günü oynayacak. Conforto yarın oynayacak; Salı günü oynamayacak, ”dedi Roberts. “Ama bence çoğunlukla normal adamları göreceksiniz.”