Dodgers 'Tony Gonsolin höyüğe karşılığında cesaret verici işaretler gösteriyor

Uzaylı

New member
Mesa, Ariz. – Tony Gonsolin, Cuma günü Tommy John Cerrahisi'nden dönüşünde küçük bir adım attı, ancak en azından doğru yöndeydi, Dodgers sağ elini Sloan Park'taki Chicago Cubs'a 7-3 sergi kaybında skorsuz bir ilk atış attı .

18 ay içinde ilk kez rekabetçi bir büyük lig ortamında atış yapan Gonsolin, Dansby Swanson'un derin sağ sahaya uçmasını ve bir çiftle Seiya Suzuki ve Pete Crow-Armstrong'u vurmadan önce Ian Happ'a bir kurşun single'ı bıraktı. iyi yerleştirilmiş bölünmüş fastballs.

Gonsolin'in 18 sahasından 11'i grevdi. Fastball 91-92 mil hızla saatlendi. İlk birkaç hız dışı sahasını bölgeden attıktan sonra ayırıcı, kaydırıcı ve eğrisinin komutasını hızla buldu.

“Genel olarak, kendimi çok iyi hissettim,” dedi Gonsolin. “Gerçek bir oyun gibi geri dönmek harikaydı. Fastball infazının biraz daha iyi olabileceğini düşündüm, ama birkaç iyi mazeret, kaydırıcı ve eğri top attığımı düşündüm. Genel olarak, sadece iyi sonuçlar. ”

Gonsolin, bir artı atış yapması planlandı, ancak yönetici Dave Roberts onu birinden sonra çekmeyi ve boğa güreşine ekstra sahalar atmasını seçti.

Roberts, “Komutanın iyi olduğunu düşündüm, atış iyiydi… şu anda keskin görünüyor” dedi. “Bence gerçekten iyi bir noktada. Son takvim yılı boyunca ne olduğu göz önüne alındığında. Bence gerçekten iyi bir sezon geçirecek. Teslimat tutarlı görünüyor. İkincil sahaları gevrek. Onu inşa etmeyi dört gözle bekliyorum. “

Kısa olsa da, Gonsolin'in gezisi son büyük lig başlangıcından çok daha cesaret vericiydi, 10 kazanılan koşu ve beş ev koşusu da dahil olmak üzere sekiz vuruş için sallandığında, Miami Marlins'e 11-3 kaybının 3 inning'inde 18 Ağustos 2023.

Roberts, bu maçtan sonra 2022'de Ulusal Lig All-Star olan Gonsolin'in dört ila altı hafta boyunca “bir kol sorunu ile uğraştığını” açıkladı. İki hafta sonra Gonsolin, 2024'ün tamamı için onu bırakan bir prosedür olan dirseğinde ulnar teminat ligamentini onarmak için sezon sonu ameliyatı geçirdi.

Gonsolin geçen yaz, takımın playofflarda yaralanmayı tahrip eden rotasyonunu artırma, Ağustos ayında atma ilerlemesini tamamlama ve Triple-A Oklahoma City için Eylül ayında üç rehabilitasyonun başlaması umuduyla geri dönmeye çalıştı. 7 ⅔ inning.

Ancak Gonsolin, 1988'den beri ilk tam sezon şampiyonası için beş maçlık bir dünya serisinde New York Yankees'i yenen Dodgers'ın sona ermesi ile sonuçlanan bir sezonun üç turu için etkinleştirilmedi.

“Bence oldukça yakındık,” dedi Gonsolin. “Konuşmalarım vardı [general manager Brandon] Gomes ve Andrew [Friedman, president of baseball operations] bu konuda. Her şey oynandı. Biz iyiydik ve beni kullanmak zorunda değillerdi. İyi çıktı. “

Roberts, Gonsolin'in bu bahar 2024'te geri dönüş girişiminin herhangi bir noktasında olduğundan çok daha iyi göründüğünü söyledi.

Roberts, “Sanırım o zaman, bıraktığı her şeyi bize vermeye çalışıyordu,” dedi. “Şu anda olduğu yerde gerçekten keskin görünüyor. … Tony'nin sağlıklı olduğunda bizim için ne kadar iyi olduğunu unutamayız. Bu yüzden kesinlikle Tony'de uyumuyorum. Bence bizim için iyi olacak. ”

30 yaşındaki Gonsolin, 2022'de beyzbolun en iyi sürahilerinden biriydi, 24 başlangıçta 2.14 ERA ile 16-1 gidiyor, 119'u vurdu ve 130 ⅓ inning'de 35 yürüdü. Esas olarak kol sorunları nedeniyle, 2023'te 20 başlangıçta 4.98 ERA ile 8-5'e girdi.

Dodgers, 2024'ten önce Tyler Glasnow ve Yoshinobu Yamamoto ve bu kış Blake Snell ve Roki Sasaki gibi yıldızları ekleyerek Gonsolin, son rotasyon noktası için Dustin May ile savaştığı derinlik tablosuna kadar itildi. Bir buçuk yıl boyunca yanan Gonsolin, bu bahar unutulmuş bir adam gibi hissetmeyi itiraf ediyor.

“Belki biraz,” dedi Gonsolin. “Sadece oraya gidip yarışmaya ve ne olacağını görmeye çalışıyorum.”

Kısa şerbetçiotu

Shortstop Mookie Betts, yakalayıcı Austin Barnes, üçüncü usta Miguel Rojas ve atanan vurucu Chris Taylor'ın her biri Cuma günkü maçta iki isabet aldı ve yedinci atışta AJ Puckett'ten iki koşulu bir homer'a çarptı. … Kulübü kınamayan bir davet olarak yapmayı uman kıdemli rahatlatıcı Luis Garcia, üçüncü atışta Miguel Amaya'ya iki koşulu bir homer da dahil olmak üzere üç koşu ve üç vuruştan vazgeçti.