Dodgers'ın Andy sayfaları ikinci sınıf düşüşü, çimento serisi noktasından kaçınmaya çalışıyor

Uzaylı

New member
Washington – Andy Pages başını sırıtarak salladı, ellerini gökyüzüne kaldırdı, sonra çok ihtiyaç duyulan bir rahatlama ile teşekkür etti.

Dodgers'ın Salı gecesi patlaması önemli değildi. Ya da beşinci vuruşlu ev koşusunun, takımın bu haftanın yolculuğundaki beklenmedik kızağını durdurmak için çok az şey yaptı.

Bir an için, bir at-yarasa için, ikinci yıl sümüklü nihayet bir güven anı yaşadı ve sezonun ilk uzun topu için iki sıçrayan Washington Nationals dış saha oyuncusunun ulaşamayacağı iki grevli bir kaydırıcıya çarptı.

“Bu kesinlikle bir rahatlama duygusuydu,” dedi sayfalar oyundan sonra bir takım tercümanı aracılığıyla İspanyolca. “Tıpkı büyük, büyük bir temiz havanın nefesi gibi, elbette.”

Bu noktaya kadar, 2025 sezonu 24 yaşındaki merkez saha oyuncusu için uğursuzca başlamıştı. Plakada 35 kişilik dört yaşındaydı. Savunma ve temel yollarda birkaç zihinsel hata yapmıştı. Ve durumunun güvencesizliği ile giderek daha fazla yüklendi, üretken bir çaylak mevsiminden cesaret kırıcı bir ikinci sınıf kampanyasına kadar gerilemenin bir James Outman esque yörüngesine daha yakındı.

Sayfalar, Salı günü meyilli kutusunu terk ederken kaynamayan duyguları göstermedi. Üslerin etrafında dolaşırken başını aşağıda tuttu ve düz yüzleşti.

Ancak sığınağa geri döndüğünde, bir zamanlar yüksek puan almış olasılık nihayet kendini tatmin hissetmesine izin verdi. Haftalarca etrafında baskı inşa ediyordu. Bu ani bir sürümdü.

“Bana çok daha fazla güven verdi,” diye yineledi. “Bazı sonuçlar elde etmek… arkamdan büyük bir artış oldu.”

Geçen sezon 13 ev koşusu ve 46 RBI ile .248'e rağmen, ulusal Lig Şampiyonası Serisinin 5. Oyununda dört RBI performansıyla noktalanan umut verici, tutarsız bir çaylak performansı-sayfalar, bu yılki şampiyonluk takımında az sayıda kesinti olacağını biliyordu.

Bahar eğitiminin başlangıcından itibaren, “Ekip bana garantili bir noktam olmadığını, büyük lig yer almak için yolumu çalışmam gerektiğini söyledi.” Dedi.

Sayfalar kulübün birincil merkez saha oyuncusu olarak kampı kırmış olsa da, sezonun başlarında mücadeleleri onun üzerinde tartıyordu.

“Bu benim günlükime biraz stres ekledi” diye kabul etti. “Kendimi iyi hissediyorum. Üzerinde çalıştığım sadece bazı şeyler işe yaramadı.”

Dış sahadaki blunders (geçen hafta sonu Philadelphia Phillies yıldızı Bryce Harper'dan bir roket de dahil olmak üzere birkaç sinek topunu yanlış oynadığı) ve üslerde (durma işaretlerinden geçtiği ve aşırı agresif taban çalıştırma kararlarında iki kez yakalandığı) sezonun ilk iki haftasında en göze çarpan başarısızlık anları oldu.

“Sadece yapmam gereken bazı oyunlar,” dedi sayfalar, “Onları yapmadım.”

Bununla birlikte, hayal kırıklıklarının temelinde, plakada sürekli olarak üretememesi oldu – burada, son üç maçında dört hit ve iki ev koşusu topladıktan sonra bile, .648 ops ile sadece .171'i vuruyor.

Sonuçta, sayfaların ana nedeni, Utilityman Hyeseong Kim (salıncaklarını yenilemek için çalışacak yılı açan Güney Kore'den kaygan sahil offseason imzası) ve 2023 Amerikan Ligi Base Lider'ın son haftasından edinilen Dodgers'ın Oakland'ın sopasından elde edilen diğer Triple-A seçenekleri üzerindeki büyük lig kadrosunda.

Böylece, Washington'daki bu haftanın dizisine giren son derece küçük bir örneklem büyüklüğünde bile, geciken genel sayıları endişe kaynağı haline gelmişti.

Yönetici Dave Roberts'ın zihinsel olarak sıfırlamasına izin vermek için onu dizilimden uzak tuttuğu Pazartesi günü, “Her gün yapabileceğim şeyleri yapmaya, çok çalışmaya, plakada daha iyi olmaya, ayarlamalar yapmaya çalışıyorum.

“Çok iyi şeyler yapıyorum,” diye ısrar etti. Ama toplar düşmüyor.

Roberts'a göre, sayfaların çöküşü salıncak mekaniği ile daha az ve saldırgan yaklaşımında “pasiflik” ile daha fazla ilgisi vardı.

Normalde agresif bir vurucu, sayfalar bu yılın başlarında kutuda çok dikkatli görünüyordu. Dodgers serisinin altına yakın vuruş – genellikle, Shohei Ohtani'nin kurşun noktasında arkasında Shohei Ohtani ile 9 numaralı delikte – normalden daha fazla sahaya almaya başladı ve diğer yöne gitmek için salınımını kısalttı.

Sayfaların daha fazla yürümesine yardımcı oldu ve geçen yıl yaptığı iki kat daha fazla geçiş yaptı. Ama yarasasındaki pop kaybolmuştu. Sağ alana rutin uçuşlar aşırı yaygın bir olaydı.

Roberts, “Sadece biraz daha agresif olmak için, tarlayı biraz daha değiştirerek, alanın büyük kısmı, bence daha faydalı olurdu” dedi.

Salı günkü ev sahibi koşu, sol merkez alan bullpen'e bir kemer hattına çarptı, uzun zamandır beklenen bir ilk örnek olarak hizmet etti.

Bir diğeri Çarşamba öğleden sonra, iki zıtlıklı oyun ortasında yarasalarda geldi.

Dodgers Center saha oyuncusu Andy sayfaları, Çarşamba günkü Vatandaşlara karşı oynanan maçın beşinci vuruşunda koşu yakaladı.

(John McDonnell / Associated Press)

Dodgers'ın Serisi finalinin Vatandaşlara karşı dördüncü atışında, sayfalar, sağ elini kullanan Jake Irvin'den üç ardışık uyluk yüksek, merkez kesim platinler aldı ve güvertede Ohtani'ye baktıktan sonra kendini tekmeledi.

Roberts'ın aşırı muhafazakar sezon yaklaşımını değerlendirmesiyle aynı fikirde, “Siparişin bu kısmına vurmaya alışkın değilim ve olabildiğince çok adım görmeye çalışıyorum” dedi. “Bazen bu nedenle çok pasif oluyorum, bu benim için iyi değil.”

Böylece, bir dahaki sefere yedinci tepesinde, sayfalar rahatlatıcı Eduardo Salazar'dan üç düz kaydırıcıya sallandı. İlk ikisi, fırladı. Ancak bölgede ve tabağın üzerinde bırakılan üçüncüsü, 24 saatlik bir sürede ikinci ev koşusu olan bir oyun bağlama patlaması için sol saha koltuklarına fırlattı.

Geçen sezonun başından beri sayfaların yakın akıl hocası olan deneyimli takım arkadaşı Teoscar Hernández, “Ona sadece agresif olmasını söylüyorum,” dedi. “O agresif bir vurucu. O yüzden vurmaya hazırlanın.”

Roberts kabul etti, sayfaların hala doğru sabır ve saldırganlık dengesini “kalibre ettiğini” belirtti.

“Güçlü yönlerinin isabet bölgesinde nerede olduğunu bulması gerekiyor,” diye ekledi Roberts, “ve eğer orada görürse, olması gerektiği kadar agresif olun.”

Hepsi sayfalar için sürekli eğitimin bir parçası; Dodgers'ın şimdilik, günlük büyük lig oyuncusu olarak daha tutarlı bir saldırı gücüne dönüşebileceği umuduyla tolere etmeye istekli olan büyüyen ağrılar.

Hâlâ evi delmek için savunma temelleri ve ortadan kaldırılacak hatalar var.

Eğer sayfalar bu haftanın iki homer patlamasını daha uzun bir başarı süresine dönüştüremezse, derinlik tablosunda hala alternatifler de var.

Ancak, başka bir deneyimli takım arkadaşı Kiké Hernández, “sonuç almaya başlaması iyi” dedi. “Büyük liglerde genç olmanın ve mücadele etmenin ne olduğunu biliyorum. Arkanızda işinizi almaya çalışan insanlar var. Bunun nasıl hissettirdiğini biliyorum. Ama biraz daha sakin ve gevşek olmaya başladığınızda-şu anda yarasalarıyla böyle görünüyor. Bir ritim içine girmeye başlıyor.”

Teoscar Hernández, Çarşamba günü Pages'ın evine koştuktan sonra geniş bir gülümsemeyle ekledi, Dodgers'ın arkadan gelen bir galibiyete götürmesine yardımcı oldu: “Vuracak. İyi bir vurucu. İyi olacak. Ve bu yıl da bize çok yardım edecek.”