Dustin, 'ucube kazasından' sonra Dodgers ile geri döndüğü için minnettar olabilir

Uzaylı

New member
Phoenix – Geçen yıl Dodgers sürahi Dustin May için farklı gitmesi gerekiyordu.

2023'ün ortasından bu yana bir fleksör tendonu ve Tommy John revizyon cerrahisi, zorla atılan sağ elini kullanan, sezon sonundan önce harekete dönecekti.

Temmuz ayı başlarında, küçük lig rehabilitasyonundan sadece bir hafta uzaktaydı ve sadece bir ay kadar potansiyel olarak kadroya katıldı.

Daha da cesaret verici olan, Mayıs ayında ikinci büyük ameliyatından (Mayıs 2021'de Tommy John'a sahip May) iyileşmenin sonuna yaklaştığı gibi, nihayet eski benliği gibi hissediyordu, kısa bir başlangıç rotasyonuna geri dönme ve geç bir geç önemli oynamayı umuyordu. Dodgers'ın Dünya Serisi başlığı için baskında sezon rolü.

“Oldukça yakındım,” dedi May.

Sonra, korkutucu bir akşam boyunca her şey değişti.

10 Temmuz gecesi, Arizona'daki Dodgers 'Camelback Ranch tesisinde hala rehabilitasyon yaparken Mayıs akşam yemeğine gitti ve salata sipariş etti. Bir ısırıktan sonra boğazına marul sıkışmış hissetti. Yıkamaya çalışırken, hızlı bir su aldı.

Birkaç dakika sonra bir şeylerin yanlış olduğunu söyleyebilirdi.

Mayıs ayında “tam bir ucube kazası” olarak tanımlanan şeyde, yemek borusunda ciddi bir gözyaşı yaşadı – o gece acil ameliyat gerektiren, sezonun sonundan önce geri dönme umudunu attı ve onu yeni bir bakış açısı bıraktı. Sadece beyzbol değil, aynı zamanda yaşamın kırılganlığı.

“Kesinlikle hayatı değiştiren bir olaydı,” dedi May Cuma günü, çileyi ilk kez herkese açık olarak anlattı. “Kesinlikle çok ciddiydi. Çok yaygın bir ameliyat değil. Kesinlikle acil bir durumdu. ”

Öyle ki, “Sahip olmasaydım muhtemelen gece boyunca bunu yapmazdım” diye ekledi.

Dodgers sürahi Dustin May, bu sezon höyüğü etkilemek istiyor.

(Chris Coduto / Getty Images)

15 dakika boyunca Mayıs, boğazında ve midesinde “mega acı verici” bir his hissettiğini söyledi; Daha sonra boğazına yerleştirilen marulun, yemek borusunu delen son derece nadir görülen bir gıda empozuna yol açtığını öğrendi. Ancak ağrı yıprandığında, Mayıs iyi olacağını düşünerek akşam yemeğinden eve döndü.

“Ben büyük bir panik değilim” dedi. “Biraz soğutulmuş. Bu yüzden 'İyiyim. Hiçbir şey yapmama gerek yok. '”

Karısı Millie o kadar emin değildi.

“Hayır,” diye hatırladı May. “Kontrol etmek için ER'ye gidiyoruz.”

Mayıs geldiğinde, doktorlar yırtılmasının şiddetini ortaya çıkaran kontrast sıvısı kullanarak bir BT taraması gerçekleştirdiler. Hemen onu ameliyat haline getirdiler. Birkaç saat içinde, uzun zamandır beklenen bir geri dönüşün eşiğinde olmaktan en beklenmedik aksiliklerle yüzleşmeye gitti.

“Son derece sinir bozucuydu,” dedi May. “Bunu planlayamazsın. Bunu önlemeye çalışamazsın. Sadece oldu. “

Başını sallayarak şöyle devam etti: “2024 için bingo kartımda değildi.”

Rüptürü onarmak için, “temelde tam bir karın cerrahisi” olarak tanımladığı şeyi gerektirdi – alt göğsünden midesine uzun bir dikey yara izi ortaya çıkarmak için cuma günü dolabının önünde gömleğini kaldırarak.

Dirsek rehabilitasyonunun son aşamalarını tamamlamak yerine, 10 kilodan daha ağır ağırlık kaldırması yasaklandığı altı aylık yeni bir iyileşmeye başladı. Kasım ayında hafif atma faaliyetlerine başlamış olsa da, Yeni Yıl civarına kadar tam güce geri döndü.

“Bu sadece hayattaki birçok şey hakkında bana farklı bir bakış açısı veriyor,” dedi May, hala bir inançsızlık tonu vuruyor. “Baseball ile ilgili olmayan bir şeyin nasıl olabileceğini görmek-bir saniye içinde gitebilir. Ve karımı koyduğu şeyler, kesinlikle bana verdi [a feeling] 'Vay canına, şeyler böyle değişebilir.' Kesinlikle çok korkutucuydu. ”

Bu bahar Mayıs, Dodgers'ın açılış günü kadrosunu yapmaya ve bir zamanlar sözü veren kariyerine devam etmeye odaklandı.

Sağlıklı olduğunda, üçüncü tur taslak seçimi Dodgers için mükemmeldi, 2019'da ilk çıkışından bu yana 46 maçta (34'ü başlıyor) 3.10 kazanılan ortalama ve 174 grev biriktirdi. Bu seviyeye geri dönmeyi umuyor. , Tony Gonsolin, Landon Knack, Bobby Miller ve kamptaki diğerlerinin yanında beşinci ve son rotasyon noktasında yarışırken ilk bullpen seanslarıyla cesaretlendirildi.

“Sağlıklısam, bu rotasyonda bir yerim varmış gibi hissediyorum,” dedi May, Müdür Dave Roberts'ın da bullpen için bir seçenek olabileceğini belirtti. “Sadece dışarı çıkıp bunu kanıtlamalıyım.”

Mayıs Mayıs'ta, 27 yaşındaki için tam daire bir an olarak hizmet edecek-geçen yıl geri dönüşünü engelleyen tıbbi destana potansiyel olarak ödüllendirici bir son sunacak.

“Bir dakika oldu,” dedi May nihayet tekrar sağlıklı olduğunu söyledi. “Ama kesinlikle heyecanlıyım ve kesinlikle oyun için daha derin bir takdirim var.”