Eski Dodgers sürahi Jack Flaherty Detroit'e geri dönüyor

Uzaylı

New member
Offseason'un başlangıcında, Los Angeles yerlisi ve Dodgers Dünya Serisi şampiyonu Jack Flaherty, memleketi ekibiyle kalma arzusunu dile getirdi.

Ancak bu kış uzun zaman önce Blake Snell ve Roki Sasaki'nin seçim çerçevesi imzalarıyla rotasyonlarını yenileyen Dodgers'ın onu geri getirecek bir odaya sahip olmayacağı açıktı.

Flaherty bunun yerine diğer 2024 kulübüne dönmeye karar verdi.

ESPN, Pazar gecesi, Flaherty ve Flaherty'yi geçen sezon ticaret son tarihinde Dodgers'a gönderen ekip olan Detroit Tigers'ın 35 milyon dolara iki yıllık bir sözleşmeyi kabul ettiğini bildirdi. Haberlerin kırıldıktan sonra bir Tigers üniformasıyla X'in X'ine bir resim gönderen Flaherty, 2025'te 25 milyon dolar kazanacak ve 2026'da 10 milyon dolarlık bir oyuncu seçeneğine sahip olacak-tekrar serbest ajan pazara geri dönme olasılığını yaratacak Önümüzdeki kış.

Bir yıldan biraz daha uzun bir süre önce Flaherty ilk kez Detroit ile imzaladı ve bir yıllık bir anlaşmada Kaplanlar son sezonuna katıldı.

Bir zamanlar St. Louis Cardinals ile tomurcuklanan bir as olan Flaherty, yaralanma sıkıntıları ve tutarsız performanstan sonra stokunu yeniden inşa etmek istiyordu. Ve Detroit'te sağ elini umduğu geri dönüşü sahneledi.

Sezonun ilk yarısında Flaherty, 18 başlangıçta 7-5 ve 2.95 ERA yayınladı. Kaplanlar daha sonra playoff resminin saçaklarında (daha sonra joker bir rıhtım kazanmak için gerginlikten aşağı ineceklerdi), Flaherty, sezon ortası ticaret pazarında bulunan en iyi başlangıçlardan biri oldu.

Son tarih gününde, New York Yankees, tıbbi kayıtlarıyla ilgili bildirilen endişeler nedeniyle Flaherty için potansiyel bir anlaşma yaptı. Bu, bir yaralanma dalgası sonra rotasyonlarını tahrip ettikten sonra umutsuz yardıma ihtiyacı olan Dodgers için kapıyı açtı, son saniyede sallanıp Harvard-Westlake ürününü az insanlı personeline ekledi.

Tıpkı umdukları gibi, Flaherty höyükteki Dodgers için stabilize edici bir güç haline geldi. 10'da 3.58 ERA ile 6-2 gitti. Ve playofflarla, kadroda kalan sadece üç sağlıklı başlatıcıdan biriydi ve ekim ayında ekim kampanyası sırasında atışlarda takıma liderlik etti.

Jack Flaherty, Dodger Stadyumu'ndaki New York Mets'e karşı NLC'lerin 1. Oyunu sırasında sığınağında duruyor.

(Robert Gauthier / Haberler)

Flaherty'nin sezon sonrası performansı tutarsızdı. İki kez, hem Ulusal Lig Şampiyonası Serisi hem de Dünya Serilerinin 1. Oyununda kulübü anahtar galibiyete götürdü. Ancak, NLC'lerin 5. Oyununda sekiz aşamalı bir gezi ve Dünya Serisinin 5. Oyununda kısaltılmış dört aşamalı bir başlangıç da dahil olmak üzere birkaç clunker yaşadı.

Dodgers, elbette, Flaherty'nin ikinci yarışmada mücadelelerinin üstesinden geldi ve Yankee Stadyumu'ndaki unvanını karşılamak için erken delikten toplandı. Flaherty şampiyonluğu kutlarken, en sevdiği çocukluk takımıyla kalma umudunu kaldırdı.

“Bu şehri seviyorum,” dedi Flaherty takımın Dünya Serisi geçit töreni sırasında. Asla ayrılmak istemiyorum. Asla ayrılmak istemiyorum. “

Buna rağmen, Flaherty'nin bu kış Dodgers ile kalması muhtemel görünmüyordu.

Beklenti, güçlü 2024 sezonunda başka bir yere daha uzun vadeli bir anlaşma yapmak için para kazanmasıydı. Bu arada Dodgers, Snell'i (iki kez Cy Young Ödülü sahibi) ve Sasaki'yi (Japonya'dan 23 yaşındaki bir fenom) Shohei Ohtani, Tony Gonsolin ve Dustin'in önümüzdeki sezon yaralanmalardan geri alacak bir rotasyona ekledi. .

“Büyük olasılıkla LA'ya geri dönmüyorum – sayıları yapabilirim, matematiği yapabilirim,” dedi Flaherty geçen ay faul topraklarına. Beni rahatsız etmiyor. Başka bir yere gitmeye ve kazanmaya ve bu adamları yenemeyeceğimize bakmaya çalışıyorum. ”

Flaherty nihayetinde aradığı uzun vadeli anlaşmayı alamadı (önemli bir 2025 maaş kazanacak ve önümüzdeki sezon tekrar serbest ajan sularını test etmek için konumlandırılmış). Ancak, Detroit'te tanıdık bir ortama dönecek ve Dodgers ile ticaret yaptıktan sonra çok konuştuğu bir Tigers ekibine yeniden katılacak.

“Detroit ile geçirdiğim zamandan gerçekten keyif aldım,” dedi Flaherty NLCS sırasında. “Bu adamların ikinci yarıda yapabildikleri ve yaptıkları koşu, sanırım birçok insanı şaşırttı. Beni gerçekten şaşırttığını sanmıyorum. “