Freddie Freeman 3. Maçta sıcak kalmayı sürdürüyor ve Dodgers'a ilham veriyor

Uzaylı

New member
NEW YORK –

Freddie Freeman, New York Yankees'in hayranlarını çileden çıkarmak için zaten çok şey yapmıştı; Dodgers'ın ilk kalecisi, Dünya Serisi açılışının 10. vuruşunda dramatik bir yürüme grand slam'ini ezdi ve 2. Maçta zafere tek başına ulaştı.

Dolayısıyla Freeman'ın Pazartesi gecesi Yankee Stadyumu'ndaki 3. Maçın ilk vuruşunda vurucu kutusuna adım attığında, şiddetli oyunlarıyla bilinen sağ saha taraftarları Bleacher Creatures'ın oldukça sesli ve kaba bir tezahüratıyla karşılanması pek de sürpriz olmadı. Yankee'lere bağlılık ve rakip takımlara karşı düşmanlık.

“F…sen Freddie!” Alkış-alkış, alkış-alkış-alkış. “F…sen Freddie!”

Freeman, Bronx'un tezahüratına, bu taraftarlardan birini bir hatıra ile ödüllendirerek karşılık verdi; New York'un sağ kolu Clarke Schmidt'in sağ sahasına doğru iki sayılık bir home run yaparak Dodgers'ı 4-2'lik 3. Maç zaferine ve üstün bir üçlüğe doğru itti. -hiçbiri oyunsuz, yedi maçın en iyisi serisinde lider.

Freddie Freeman, Dünya Serisinin 3. maçında Yankees'e karşı Dodgers'ın 4-2'lik galibiyetinin ilk vuruşunda iki sayılık bir home run yaptı.

Dodgers'ın üçüncü meydan oyuncusu Max Muncy, “İlk vuruşta koşu yapmak her zaman çok önemlidir ve bunu nasıl yaptığınız önemli değildir,” dedi, “ancak Freddie'nin bunu sayı atışı ile yapması bizi gerçekten heyecanlandırdı ve kalabalığın dışarı çıkmasına yardımcı oldu” hemen oyundan çıkar.”

Freeman, Barry Bonds (2002) ve Hank Bauer'den (1958) sonra, büyük lig tarihinde Dünya Serisinin ilk üç maçının her birinde sayı yapan üçüncü oyuncu oldu.

Freddie Freeman tabanları turlarken işaret parmağını kaldırıyor.

Freddie Freeman, Dünya Serisinin 3. Oyununun ilk vuruşunda iki turluk bir home run yaptıktan sonra üsleri turluyor.

(Wally Skalij / Haberler)

Freeman, Atlanta Braves adına Houston'a karşı 2021 Dünya Serisinin 5. ve 6. Oyunlarında kazandığı gollerle art arda beş Dünya Serisi maçında gol atarak George Springer'ın 2017 ve 2019'da Astros'la kırdığı rekoru kırdı.

“Bir gol atarak art arda beş maç mı? Bu adam bunu tek ayağının üzerinde yapıyor ve her yerde başka kırık kemikler var,” dedi ikinci kaleci Gavin Lux Freeman için. “Bu yıl yaşadığı onca şeyden sonra onu yaptıklarını izlemek gerçekten eğlenceliydi. O en büyük rakip. Bu Freddie Freeman; hiçbir şey bizi şaşırtmamalı.”

Bir haftadan biraz daha uzun bir süre önce, Freeman'ın normal sezonun son haftasında burkulduğu sağ ayak bileği o kadar kötü acıdı ki Dodgers Ulusal Lig Şampiyonası Serisi'nde oynayamadı ve New York'u 10-5 yendi. York Mets 20 Ekim'de.

Freeman, NL Division Serisinde San Diego Padres'e ve NLCS'de Mets'e karşı topallayarak ilerledi ve sahaya çıkmak için günde beş ila altı saatlik fizik tedavi tedavisine ve bol miktarda ağrı kesiciye ihtiyaç duydu.

Hücum açısından çok az şey sağladı – Freeman'ın ekstra taban vuruşları yoktu ve ilk iki rauntta yalnızca bir RBI'si vardı – ama ilham açısından çok şey sağladı.

Peki şimdi? Dodgers, Yankees'i geride bırakır ve franchise tarihindeki sekizinci Dünya Serisi şampiyonluğunu kazanırsa, ilk üç maçta üç homers, bir üçlü ve yedi RBI ile Freeman serinin en değerli oyuncusu için net bir seçim olacaktır.

Hizmetçi Kiké Hernández, “Bir oyun daha kazanmanın bir yolunu bulabilirsek, Freddie'nin Los Angeles'ta bir daha asla yemeğe para ödememesini bekliyorum” dedi. “Sadece son üç günde yaptıklarından dolayı değil, aynı zamanda kendisini sadece yedek listede yer almak yerine, sadece ortaya çıkıp krampon giyebileceği bir konuma getirmek için geçen ay yaptıklarından dolayı.

“Bunun hakkında çok konuştuk ama sizin bizim için oynayabilmek için nelere katlandığı hakkında gerçekten hiçbir fikrinizin olduğunu düşünmüyorum.”

Dünya Serisinden önceki altı gün, Freeman'ın ayak bileği için çok ihtiyaç duyulan bir iksir olduğunu kanıtladı; ayak bileği neredeyse tamamen iyileşmedi ancak ilk iki turda olduğundan çok daha oynanabilir durumdaydı.

Freeman, “O izin günleri benim için çok önemliydi” dedi. “Bileğimi öyle bir noktaya getirdim ki sonrasında her maç NLCS ve NLDS'deki kadar kötü olmadı. Bileğimi salıncağım üzerinde çalışabileceğim bir noktaya getirdim ve [my swing] iyi bir noktaya geldik, çok şükür [World Series].”

Freeman, 1. Maçtaki ilk Dünya Serisi vuruşunda sol saha çizgisinin aşağısına karşı saha üçlüsü attı, bu onun çok daha iyi koştuğunun erken bir göstergesi. Pazartesi gecesi Teoscar Hernández'in yedinci tekli vuruşunda orta sahaya birinci sıradan üçüncüye çıktı.

En önemlisi, Braves'le 2020 NL MVP ödülünü kazanan, sekiz kez All-Star seçilen Freeman, vurucu kutusunda eski haline benziyor.

Lux, “Arka arkaya üç maçta sayı vuruşu yaptı, diğer taraftan da vuruşlar yapıyor, harika vuruşlar yapıyor, kovalamaca değil,” dedi Lux. “Şu anda kilitli durumda.”

O kadar kilitlendi ki Pazartesi gecesi o ilk vuruş ilahileri sorulduğunda Freeman, “Ne ilahileri?” dedi.

Ah… senin adını taşıyanlar.

Freeman, “Hiçbir şey duymadım” dedi.

Hayranların tam olarak ne söylediği söylendiğinde Freeman şöyle dedi: “Ah, bunların hiçbirini duymadım. Yani, sadece gürültülü. Hiçbir şey duymayacaksın. Daha sonra söylediklerini sanmıyorum [the home run]Yine de.”