Freddie Freeman ve JD Martinez, Dodgers’ı Ulusal Şampiyonayı geçti

Uzaylı

New member
Salı gecesi Washington Nationals karşısında 9-3 galibiyet elde etmek için yedinci turda JD Martinez’den iki turluk bir home run ve sekizinci turda üç sayılık bir vuruş kullanan Dodgers için son skor bir kahkaha gibiydi. .

Ancak yedincinin zirvesinde Dodger Stadyumu’ndaki 46.571 taraftar arasında kıkırdama yoktu – sadece vadide yankılanan içten yuhalamalar – yardımcısı Alex Vesia tehlikeli bir şekilde üç turluk bir liderliği patlatmaya yaklaştığında.

Dodgers’ın sağ elini kullanan Tony Gonsolin, altı verimli ancak pek baskın olmayan vuruşta bir koşu ve üç vuruştan vazgeçti, 70 adımlık bir başlangıçta iki vuruş ve iki yürüyüş yaptı ve yedinciye 4-1 ile başlamak için topu Vesia’ya verdi. yol göstermek.

Geçen yıl bir kabartma yıldızı olan Vesia, 13 maçta 7,84 kazanılan sayı ortalaması ile 0-2’ye gittikten sonra bu ayın başlarında A’yı üç katına indirdi, ancak solak oyuncu, kazanılan koşu olmadan beş vuruştan vazgeçtikten sonra Salı günü geri çağrıldı ve Oklahoma City için oynadığı son dokuz maçın 9⅓ vuruşunda 18 sayı attı.

Maçtan önce Vesia, “Mekaniğimle savaşıyor ve giremediğim farklı pozisyonlara girmeye çalışıyormuş gibi hissettim,” dedi. “Ön bacağımla yaptığım küçük bir değişiklik, topun elimden çok daha kolay ve daha canlı çıkmasını sağladı.”

Salı gecesi Vesia’nın sahalarında bol bol hayat vardı … Ulusal Şampiyonların yarasalarından ayrıldıktan sonra. Keibert Ruiz, Vesia’nın ilk adımını, saatte 94 mil hızla yükselen bir hızlı topu, Dodgers’ın galibiyetini 4-2’ye düşüren bir homer için sol saha koltuklarına dizdi, top sopasını 103 mil hızla terk etti.

Vesia, CJ Abrams’ı geride bıraktı ve Ildemaro Vargas’ı yere serdi, ancak Lane Thomas ikiye katladı ve Luis Garcia’nın teklisinde gol atarak skoru 4-3 yaptı.

Jeimer Candelario iki tane koymak için yürüdü ve Dodgers menajeri Dave Roberts, atışı bitirmek için kısa devre yapan temizlikçi Joey Meneses ile yüzleşmek için Evan Phillips’i daha yakına çağırdı.

Martinez, Dodgers’a yedinci turun sonunda, orta sahaya yükselen, iki sayılık şutu – 17 maçta sekizinci homer’ı – yardımcısı Andres Machado ile 6-3 öne geçerek nefes alma odası verdi.

Phillips sekizinci sırada tarafı emekli etti ve Dodgers, alt yarıda bir vuruş vurucu, bir Ulusal hata, vahşi bir saha, bir saha içi single, bir ikili oyun ve Freddie Freeman tarafından bir solo homer ile üç tur ekledi. galibiyet serisini dört vuruşluk bir geceyle 19 maça çıkardı.

“Yedinci turda orada birkaç tur attılar ve bu, son birkaç haftadır yaptığımız şeye benziyor – vuruş ne olursa olsun, skor ne olursa olsun, her vuruşta öğütüyoruz.” Freeman dedi. “Düştük, bunu bir oyun haline getireceğiz. Bugün, birkaç sayı attıktan sonra geri döndük ve onlara karşılık verdik.”

Dodgers atıcısı Alex Vesia, Salı günü Dodger Stadyumu’nda Washington Nationals’a karşı altıncı vuruşta atış yapıyor.

(Ashley Landis / Associated Press)

Freeman ve Martinez, ağır vuruşların çoğunu yapıyor. Freeman serisi sırasında beş homer, 12 double, 21 RBI ve 18 run ile .455 (77’ye 35) vuruyor ve ortalamasını 1.005 taban artı yavaşlama yüzdesi ile .344’e yükseltiyor.

Martinez, bel sakatlığından döndüğünden beri 17 maçta sekiz homers, dört double ve 24 RBI ile .310 (71’e 22) vuruyor ve ortalamasını .922 OPS ile .277’ye yükseltiyor.

Freeman, “Sadece basit tutmak, yaklaşımıma inat etmek ve mümkün olduğunca uzun süre sürmeye çalışmak,” dedi. “Bu tür şeyler genellikle bu kadar uzun sürmez, bu yüzden ona tutunmaya çalışıyorum.”

Martinez, plakada iyi bir ritim içinde olduğunu ve dizilişin yukarısındaki ve aşağısındaki üretimden yararlandığını söyledi. Jason Heyward ikinci vuruşta tek başına bir homer vurdu ve Mookie Betts (tek), Freeman (tek) ve Max Muncy (RBI çift), Martinez’in bir fedakarlık sineğiyle katkıda bulunduğu üç turluk bir üçüncüyü anahtarladı.

Martinez, “Güçlü bir kadro – etrafa bakıyorsunuz ve herhangi bir gecede dört veya beş adam size zarar verebilir,” dedi. “Her gece birileri adım adım ilerliyor gibi görünüyor. Diğer herkesin üzerinde çok fazla baskı oluyor, çünkü erkekler her zaman üssünde.”

Gonsolin, yedi başlangıçta 1.77 ERA ile 3-1’e yükseldi, ancak pek de güçlü değildi. Sadece dört sallanan vuruş yaptı ve Milli Takımların ona karşı oynadığı 18 topun dokuzu saatte 95 mil veya daha sert vuruldu.

Roberts, “İlk aşamadan itibaren bu gece pek bir şeyi yoktu,” dedi. “Cesur bir performanstı. Çok zor çıkışlar oldu. Vurucuların arkasında çalışıyordu. Kırılan top, virajlı top çok fazla yukarıdaydı. Değişiklik kol tarafında eksikti. Hızlı topa komuta edilmedi. İhtiyacı olduğunda dışarı çıkma konusunda iyi bir iş çıkardı.

Gonsolin, savunmasının hatırı sayılır yardımıyla karşılaştığı son 11 vurucuyu emekliye ayırdı, David Peralta sığ sol sahada kayan bir yakalama yaptı ve Freeman, dördüncüyü bitirmek için Vargas’ın 100 mil hızla giden tek haznesini arkadan bıçakladı ve ikinci kaleci Betts altıncıyı bitirmek için Corey Dickerson’ın 101 millik tek hunisini kazmak.

Gonsolin, “1 numaralı adımdan itibaren bugün çok keskin olmadığımı hissettim,” dedi. “Bugün harika bir savunmaya sahip olduğum için gerçekten şanslıydım. Beni oyunda tutan şey buydu.”

Bu sezon sahaya çıkmayan Daniel Hudson, maçtan önce Dodger Stadyumu’nda 30 adımlık bir boğa güreşi antrenmanını tamamladı.