Kellon Lindsey, MLB draftında Dodgers tarafından genel olarak 23. sırada seçildi

Uzaylı

New member
FORT WORTH, Teksas —

Dodgers, 2024 draftındaki ilk seçiminde, 2023 draftındaki ilk seçiminde seçtiği oyuncuyla aynı türden bir oyuncuyu seçti: Olağanüstü hıza sahip, kilit bir pozisyonda güçlü savunma yeteneğine sahip ve gelecekte güç vaat eden bir lise oyuncusu.

Bu yılın edisyonu: kısa mesafe koşucusu Kellon Lindsey Florida'daki Hardee Lisesi'nden.

Dodgers'ın beyzbol operasyonları başkan yardımcısı Billy Gasparino, “Oyuncu geliştirme ekibimizin heyecan seviyesi tavan yaptı,” dedi. “Gerçekten harika bir Dodger olacak birini bulduğumuzu düşünüyoruz.”

Bu olabilir, ancak birkaç yıl boyunca değil. Dodgers son sekiz haftada .500'ün (23-24) altında, sakat listesinde 12 atıcısı var ve bu yıl küçük lig işlemlerinde veya görevlendirme için belirlendikten sonra alınan dört atıcıyı Pazar günü kullandılar.

Los Angeles Dodgers, 2024 MLB Draft'ında ilk turda 23. sıradan Florida'da lise seviyesindeki kısa mesafe koşucusu Kellon Lindsey'i seçti. resim.twitter.com/lnvWJwNr5D

— Los Angeles Dodgers (@Dodgers) 15 Temmuz 2024
Bu koşullar altında, beyzbol operasyonları başkanı Andrew Friedman, keşif departmanından, bu sezon herhangi bir kolej atıcısının büyük liglerde bullpen'e terfi ettirilebilmesi için alınmaya değer olup olmadığını değerlendirmelerini istedi mi?

“İnanın bana, acınızı hissediyoruz,” dedi Gasparino. “Biliyoruz, büyük lig seviyesinde yaşanan tüm sakatlıklarla birlikte. Bazen böyle düşünmeye çalışmak cazip geliyor, ama biz bunu yapmadık.

“Andrew ve (genel müdür) Brandon Gomes şu konuda gerçekten kararlıydı: Kuruluş için uzun vadede en iyi olanı yapmak. Kısa vadeyi biz çözeceğiz. Bunun kararı etkilemesine izin vermeyin.”

18 yaşındaki Lindsey, bu baharda lisedeki son futbol sezonunu tamamlayıp ilk kez tamamen beysbola odaklandığında büyük bir adım attı. O ve Dodgers, istatistiklerde henüz görünmese de, güçlerinin geliştiğini hissedebiliyordu.

Bu sezon 25 maçta .403 vuruş ortalaması yakaladı, 1 home run ve 25 yürüyüş yaptı.

Lindsey, “Topu istediğim zaman oyuna sokabileceğimi hissediyorum,” dedi. “Bence bu önemli bir araç. Gücün geldiğini düşünüyorum ve gücüm var. Sonunda beyzbola odaklanıp bu gücü kullanabileceğim pozisyonlara girebildiğim için heyecanlıyım.”

Dodgers'ın geçen yıl birinci turda seçtiği orta saha oyuncusu Kendall George, bu sezon A Sınıfı Rancho Cucamonga'da 60 maçta 1 home run ve 24 çalıntı üsle .272'lik bir vuruş ortalamasına sahip.

Draft'ta 23. sıradan seçilen Lindsey için önerilen bonus 3,68 milyon dolar. Lindsey, üniversite beyzbolu oynamak yerine Dodgers ile sözleşme imzalamayı planladığını söyledi.

Taslağın ilk iki turu Pazar günü gerçekleştirildi; Dodgers, Shohei Ohtani'yi imzaladığında ikinci tur seçimini kaybetti. Taslak Pazartesi günü devam ediyor; Dodgers, Ohtani'yi imzaladığında beşinci tur seçimini de kaybetti.