Miguel Rojas, Jazz Chisholm Jr.'a karşı son sözü söyledi mi? 🤫🤫🤫

Uzaylı

New member
Dodgers'ın stoperi Miguel Rojas, New York Yankees'in üçüncü kalecisi Jazz Chisholm Jr.'a karşı tek kelime söylemeden, hatta yazmadan son sözü söylemiş olabilir.

Rojas ve Chisholm, Chisholm'un ilk üç büyük lig sezonu olan 2020'den 2022'ye kadar Miami Marlins takım arkadaşlarıydı. Mart ayındaki bir podcast sunumunda Chisholm, Miami'deki eski bir takım arkadaşı hakkında, Rojas'ın o zamanlar Marlins'teki resmi olmayan rolü olan “takım kaptanı” olarak adlandırdığı aşağılayıcı yorumlarda bulundu.

Chisolm, “The Pivot” programında “Onlar iyi bir kaptan değiller, iyi bir insan değiller, hatta bu noktada iyi bir sporcu bile değilsiniz” dedi. “Sadece buradasın ve iyi olması gereken genç adamları alaşağı ediyorsun.”

Geçtiğimiz hafta, Rojas'lı Dodgers, Dünya Serisi şampiyonluğu için Chisholm'lu Yankees'i yendikten sonra, haber medya şirketi El Lineup'ın Instagram akışı, Rojas'ın Komiserlik Ödülüyle birlikte bir fotoğrafını ve Chisholm'un bahardaki yorumlarını anlatan bir başlık yayınladı.

Gönderide İspanyolca “Beyzbol her zaman her şeyi yerli yerine koyar” ifadesi yer aldı.

Pazar günü Rojas, bu gönderinin ekran görüntüsünü Instagram Hikayelerine koydu. Sadece üç “şşş” emojisiyle başlık yazdı.

Chisholm'un eski takım arkadaşını tasvir etmesi, Rojas'ın Dodgers'da geçirdiği son iki sezondaki kulüp binası lideri ve yönetici materyali imajıyla tezat oluşturuyor. Takımın Cuma günü Dodger Stadyumu'ndaki Dünya Serisi zafer rallisi sırasında teknik direktör Dave Roberts, Rojas'tan “kulübümüzün yapıştırıcısı” olarak bahsetti.

Cumartesi günü Dodgers, Rojas'ın gelecek sezonda kalması için takımın 5 milyon dolarlık opsiyonunu aldı.

Pazar günü, Rojas'ın Chisholm'un yorumlarına verdiği ilk yanıt değildi. Mart ayı sonlarında “The Chris Rose Rotation” podcast'inde kendisine konu soruldu.

Rojas, “Bir oyuncu olarak benim hakkımda ne söylemek istiyorsanız, o düşünceye sahip olabilirsiniz” dedi. “Ama beni tanımadığın halde kötü bir insan olduğumu söylüyorsun, bu beni rahatsız ediyor.”

Chisholm, Temmuz ayında Marlins'ten Yankees'e takas edildi. Fall Classic için Dodgers-Yankees karşılaşması ayarlandığında, Chisholm'un Rojas hakkındaki bariz yorumlarına olan ilgi yeniden su yüzüne çıktı.

Chisholm konuyu gazetecilerle tartışmayı reddederken Rojas, New York Post'a şunları söyledi: “Gerçekten değer verdiğim insanlar dışında insanların görüşlerine pek dikkat etmiyorum. Onun fikirleri hakkında size gerçekten hiçbir şey söyleyemem çünkü onun fikirlerini onun konuştuğu şekilde kabul etmiyorum.

Şöyle ekledi: “Değerimi bildiğimi hissediyorum. Ve bir takıma ne kattığımı biliyorum. Kimsenin bunu pekiştirmesine gerek yok.”

Ulusal Lig Ligi Serisi sırasında San Diego Padres'e karşı sol uyluk burkulmasını ağırlaştıran Rojas, yalnızca Dünya Serisinin 2. Oyununda oynamakla sınırlıydı ve bu maçta üç vuruşta hiç vuruş alamadı. Chisholm beş maçın hepsine başladı ve beş vuruşla, bir home run, bir run vuruşu ve üç run ile 0,238 vuruş yaptı.