Mookie Betts, Dodgers Beyaz Saray ziyareti için takım arkadaşlarına katılacak

Uzaylı

New member
Philadelphia – Dodgers Shortstop Mookie Betts Cuma günü, Başkan Trump'ın kulübün Dünya Serisi unvanını tanıyacağı önümüzdeki hafta Beyaz Saray'a yaptığı ziyarette takıma eşlik edeceğini duyurdu.

Trump'ın ilk döneminde 2019'da Boston Red Sox ile Beyaz Saray'a gitmeyi reddettiği göz önüne alındığında, Betts'in kararı üzerinde belirsizlik vardı. Başkan Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris 2020 şampiyonasından sonra kulübü karşıladıklarında 2021'de Dodgers ile birlikte gitti.

Dodgers geçen ay bu ziyareti duyurduğunda – Washington Nationals'a karşı dizi açılışından önce Pazartesi günü Beyaz Saray'a gidecekler – Betts, katılıp kalmayacağı konusunda kararsız olduğunu söyledi.

Cuma günü gazetecilerle konuşan Betts, gitme seçiminin siyasi olmadığını değil, takım için orada olma arzusu nedeniyle vurguladı.

Betts, “Ne derdim ya da ne yaparsam yapayım, insanlar bunu politik olarak alacaklar” dedi. “Ama kesinlikle bu değil. Bu, Dodgers'ın geçen yıl neler başarabileceği ile ilgili.”

Betts, Boston yöneticisi Alex Cora ve sürahi David Price tarafından da atlanan 2019 Beyaz Saray ziyareti için Red Sox'a katılmadığı için “pişmanlık” olarak adlandırdı. Betts, yokluğunun bu takımın başarısından uzaklaştığını hissetti ve onun hakkında haber döngüsünü yaptı.

Betts, “Bu benimle ilgili değil; benim hakkımda hiçbir şey olmasını istemiyorum” dedi. “Bu Dodgers ile ilgili. Çünkü bu çocuklar benim için oradaydı.”