Neden Yoshinobu Yamamoto 'Cy Young Sohbeti'nin bir parçası olabilir?

Uzaylı

New member
Tokyo – Roki Sasaki Dodgers ile imzaladığında, beyzbol operasyonlarının başkanı Andrew Friedman, Sasaki'nin hedeflerinden birinin Cy Young ödülü kazanan ilk Japon sürahi olmak olduğunu açıkladı.

Dodgers üzerindeki başka bir sürahi Sasaki'den bu ayrımı çalabilir ve en olası aday Shohei Ohtani bile olmayabilir.

Yoshinobu Yamamoto, iki vatandaşını onuruna yenebilir ve Tokyo Dome'daki Chicago Cubs'a karşı Dodgers'ın sezon açılış 4-1 galibiyetinde nasıl atış yaptığını göz önünde bulundurarak?

“Bunu yapabilirse, açıkça sağlık [permitting]Cy Young konuşmasında olmayacağının hiçbir nedeni görmüyorum, ”dedi Dodgers yöneticisi Dave Roberts.

Bu, geçen yıl yukarı ve aşağı düzenli bir sezon boyunca kendinden emin olmayan sürahi değildi. Bu bir Ekim kahramanı olan sürahi idi.

Yamamoto fastball ile 98 mil / saat dokundu. Vurucuları grev gibi görünen ama değildi ama değildi. Yavruları bir koşuyla sınırladı ve beş vuruştan üç vuruş yaptı.

Performans, Dodgers oyuncularının ve antrenörlerinin bahar eğitiminde söylediklerini doğruladı: 26 yaşındaki Yamamoto, ikinci büyük lig sezonu için farklı bir sürahi geri döndü.

“Profesyonel sürahi olan takım arkadaşları size 'Hey, Doc, onu izle' dediğinde elektrik olduğunu biliyorsunuz,” Takım doktoru Neal Elattrache, Jack Harris ve Me On the Times 'Video Podcast Dodgers tartışmasına.

Elattrach, yakın zamanda uzun süren bir oturumdan sonra kıdemli Clayton Kershaw'u rehabilitasyona iltifat ettiğini söyledi ve Kershaw ona “Özel bir şey görmek, Yamamoto'nun bunu yapmasını izlemek istiyorsunuz” dedi.

Yamamoto, neden olduğu gibi göründüğüne dair atış mekaniği için gelişmiş bir his verdi.

Dodgers sürahi Yoshinobu Yamamoto, Salı günü Tokyo Serisi açıcısında Cubs'a karşı muazzam bir potansiyel parladı.

(Robert Gauthier / Haberler)

Japonca Yamamoto, “İyi bir ağırlık merkezi, iyi bir denge ile attım,” dedi. “Her zamankinden daha fazla güçle atmaya çalışmıyordum, ama gücümün aktarıldığı sahalar atabileceğimi düşündüm.”

Onu Salı gecesi özel kılan şey, bu sahalarla yaptığı şeydi.

Roberts, “Geçen yıl bu yıla, grev bölgesine fastball atarken sahip olduğu inanç, çok daha hüküm giydi” dedi.

Yamamoto'ya göre Dodgers'ın bir Dünya Serisi şampiyonasıyla sona eren sezon sonrası koşusu neden.

Yamamoto, “O ayda yaşadığım şey beni gerçekten güvende tuttu,” dedi. “Bunu yaparsam, eğer böyle hissediyorum ve bunu yapabileceğim.

Major League Baseball'un statcast sistemine göre, ortalama fastball hızı Cubs'a karşı geçen yıl 95.5 sezon ortalamasından 96.8 mil oldu.

Fastball tek başına yavruları rahatsız etti. Ayrıştırıcısını atın ve çok az şansları yoktu veya hiç şansı yoktu.

Cubs yöneticisi Craig Counsell, “Bölmeleri bu gece olağanüstü idi,” dedi. “Onlar 94, bölünmüş olan bir saha.

Yamamoto ile olan belirsizlik, sağlıklı kalıp kalamayacağı ile ilgilidir. Omuz problemleri nedeniyle geçen yıl yaklaşık üç ay boyunca bırakıldı.

Elattrache, “Erken yakalarsanız güneye gitmesini engelleyebileceğiniz bir tür yaralandı” dedi. “Bu yaralanma güneye gittiğinde oldukça önemli olabilir.

“Ona ne yapmamız gerektiğini ve nedenini açıkladığımızda, bu süre boyunca oturmaktan memnun değildi.

“Bence sezonun sonuna doğru nasıl oynadığını görüyorsunuz.”

Yamamoto, Ulusal Lig Division serisinin açılış maçında San Diego Padres'e üç inning'de beş koşudan vazgeçti. Ancak, bu serinin 5. Oyunundaki zaferini sayarak, sonraki üç playoff başlangıçta 1.72 kazanılan ortalama ortalama 2-0 gitti.

“Höyüğü aldığımda sahip olduğum güvenle bağlantılı olduğunu hissediyorum 1742363037”Dedi Yamamoto.

5 feet 10 duran Yamamoto, Ohtani veya Sasaki'nin fiziksel çerçevesine sahip değil. O kadar sert atmıyor. Ama ikisinden daha iyi bir sürahi olabilir ve bu da ona tarihte kendi yerini kazanabilir.