Roki Sasaki, Phillies karşısında Dodgers için en iyi başlangıcına giriyor

Uzaylı

New member
Philadelphia – Dodgers, yönetici Dave Roberts'ın sezonun ilk birkaç hafta boyunca Roki Sasaki hakkında sorulduğunda defalarca söylediği gibi, ne için kaydolduklarını biliyordu.

Bu kış gelmesinden çok önce, Dodgers zaten Sasaki'nin eşyalarıyla büyülenmişti; 90'lı yılların MPH fastball'undan, değerlendiricilerinin (beyzbol endüstrisinin geri kalanı gibi) elit seviyeli bir adım olarak derecelendirdiği bir forkball kavrama ayırıcısına.

Ancak Sasaki'nin bitmiş bir ürün olmadığını da biliyorlardı; Daha az çiğ yetenekle, neredeyse kesinlikle zanaatını parlatan küçüklerde olacak olan gelişmekte olan yetenek türü.

Sonuç olarak, en azından bu sezon için meydan okuma, Sasaki'nin Japonya'dan büyük liglere hemen geçişe alıştırırken oyununun daha ince ayrıntılarını nasıl geliştirmeye devam edebileceğiydi.

Ve iki titrek çaylak sezonuna başlamaya başladıktan sonra, Sasaki nihayet Cumartesi günü gelecekteki büyümenin temelini attı ve Philadelphia Phillies'i Dodgers'ın Citizens Bank Park'taki 3-1 galibiyetinde dört artı inning üzerinde bir koşuya çıkardı.

Üçüncü usta Max Muncy, “Görmeyi beklediğimiz adam buydu,” dedi.

“Sadece bir yapı taşı,” diye ekledi memnun bir Roberts.

Gerçekten de, Sasaki'nin ilk iki gezisinden, dokuz hamuru yürürken ve üç koşudan vazgeçerken sadece 4 inning'ten toplam bir geri dönüştü.

İlk kez, av tüfeği fastball, grev bölgesi dışında herhangi bir yere çılgınca püskürtmek yerine doğru yerlere çarptı.

İlk kez, plakaya saldırdı ve kötü ayırtcısını amaçlandığı gibi bir putaway silahı olarak ayarladı.

Ve ilk kez Sasaki, büyük lig bir höyüğe rahat ve kendinden emin görünüyordu; Geçen haftanın sürahinin görüntülerinden çok uzak bir çığlık, ikinci atışta çekildikten sonra bankta kırmızı gözlü ve kabuk şoku.

“Oraya gitmeden önce [today]Bana, 'Hadi, gidelim!' Dedi. Görmek güzeldi [him] Sadece dışarı çıkıp yarışıyor. “

Dört artı inning'inde Sasaki, hepsi single'lar, sadece üç isabet verdi ve önemli ölçüde daha verimli 68 perdeli bir performansla sadece iki serbest geçiş yaptı.

17 hamurunun 13'üne ilk adım attı. Görünüşe göre neredeyse her sayımında çalıştı. Ve Barnes'a defansta Phillies ile defalarca ayırıcıları çağırma lüksünü verdi, Sasaki'nin imzasını aradı, dört grevinin hepsi için kırılma adımını attı.

“Bence olması gereken yer burası,” dedi Barnes. “Sadece fastball ile boyama, ileriye dönük, bu vuruculara baskı yapıyor ve onları bu splitty'ye saygı duyuyorlar. Çünkü bu çılgın bir adım.”

Bunu yapmak için Sasaki, başlıklar arası bullpen'deki fastball komutuna odaklandı ve alt yarısının daha fazlasını teslimatına yeniden birleştirerek mekaniğini temizlemeye çalıştı.

“Son kez grev yapmak istediğimi hissettim ama yapamadım,” dedi Sasaki tercüman Will Ireton aracılığıyla. “Bu oyundan beri mekaniğim üzerinde gerçekten çalıştım ve bunu bugün yapabildiğimi hissettim.”

Buna rağmen Sasaki, “hafta boyunca biraz endişeli hissettiğini” kabul etti.

Sasaki, “Bullpens'te ve uygulama sırasında hissettiklerinizin aslında meyve verip gelmediğini öğrenmek için gerçekten oyunlara adım atmanız gerekiyor” dedi.

Bu, Cumartesi günkü performansını “çok güven güçlendirici” yaptı.

“Muhtemelen ne kadar ihtiyaç duyduğuna izin vermeyecek,” diye tekrarladı Roberts, “Ama bir [successful] İlk çiftin nasıl gittiği göz önüne alındığında, büyük lig başlangıcı … Bence bu kesinlikle büyük bir pozitifti. ”

Sasaki'nin tek gerçek sorunu, Phillies'in Kyle Schwarber ve Trea Turner'dan arka arkaya bekarlarla yola çıktığı ilk atışta geldi ve hızlı bir koşuya yol açtı.

Bundan sonra, Sasaki sonraki dokuzunu arka arkaya emekli oldu, genel olarak 13 kişiden 12'si ve sadece beşinci vuruş, sınırda bir yürüyüş çağrısı ve sördeye bokla başladıktan sonra kaldırıldı.

Roberts'tan sadece konuşlandırılması için dinlenmiş bir boğa güreşi olan Roberts'tan (beş scoreless inning için birleştirilmiş dört Dodgers rahatlatıcı), aynı zamanda Sasaki'yi bu noktaya kadar çıktıktan sonra aşırı vermeye karşı dikkat etti.

Roberts, “Soğukkanlılığını, duruşunu korudu ve sadece sahaları yürütmeye devam etti” dedi. “Sadece geziyi daha fazlasını istemek için bırakmak, bence bu onun için iyi bir şey.”

Bu arada Dodgers'ın yarasaları Sasaki'ye yeterince destek sağladı. Kiké Hernández, ikinci atışta ilk tek koşulu açığı çevirdi ve üçüncü ev sahibi koşusu için (ilk 10 maçta isabetlerinin üçünü de temsil eden) Phillies başlangıç Aaron Nola'ya iki koşulu bir patlama vurdu.

Michael Conforto, altıncı bir ev sahibi koşu ile altıncı olarak sigorta ekledi ve ilk Dodgers sezonuna (.308 vuruş ortalaması, 1.111 ops, beş RBI) güçlü bir şekilde devam etti.

Savunma da yontuldu ve Sasaki'nin beşinci sırada ayrıldıktan sonra ekstra bir koşu suçlanmasını sağladı. Köşelerde ve bir tane dışarıda koşucularla Teoscar Hernández, sağ alanda topu yakaladıktan sonra güçlü bir atış yaptıktan ve JT Realmuto'nun plakayı üçüncü sıradan geçebilmesinden önce Baserunner Bryson Stott'u ikiye katladıktan sonra potansiyel bir fedakarlık sinekini reddetti.

Dodgers'ın 1906 Cubs ve 2001 Denizcilerinin yanında tek bir normal sezonda en çok galibiyet için nerede durduğuna bakan bir çubuk grafik.

“Bu çok büyük bir oyundu,” dedi Roberts. “Vuruşu sona erdirdi, hasarı en aza indirdi ve bu ivmeyi aldı.”

Ayrıca kitabı, Sasaki'den bir afiş gününde kapattı – Dodgers'ın kariyerinin bu aşamasında öngördüğü türden bir performansı sunduğu, küçüklerin gelişmesi için zamana ihtiyaç duyup duymadığı hakkında soruları susturdu ve sezonun geri kalanı için takip etmesi için potansiyel bir plan sağladı.

Kiké Hernández, “Şu anda tüm hype yüzünden her şey mikroskop altında,” dedi. “Ama eğer ilk iki başlangıcında mücadele eden başka bir rastgele isim olsaydı, kimse bundan büyük bir anlaşma yapmazdı. Yani, bence çocuk her şeyden daha fazla olacak. Ve bugün bunu gösterdi.”