Yoshinobu Yamamoto, Dodgers'ın Yankees'e kaybında sorunlarla karşılaşıyor

Uzaylı

New member
Dave Roberts Pazar öğleden sonra kolay anlatıyı küçümsedi.

“Hayır,” dedi Dodgers'ın New York Yankees'in meşhur numarasına sahip olup olmadığı sorulduğunda, geçen yılki Dünya Serisinde Bronx Bombacıları yenilgisini, bu hafta sonu Dodger Stadyumu'nda yeniden oynamaya başlamak için iki etkileyici galibiyetle takip etti.

“Sanırım son iki gece numaralarını aldık,” dedi Roberts, “ama bugün farklı bir gün.”

Hiç oldu.

Cumartesi günü 18-2'lik bir galibiyette Yankees'in toplam yok edilmesinden yirmi dört saat sonra, Dodgers bu sezon onları sık sık rahatsız eden bir tür aksilik yaşadı ve bir seri süpürmeyi engelleyen 7-3 kayıpta daha fazla ivme kazanma şansını yakaladı.

Dodgers'ın (36-23) Cumartesi günü bir araya getirdiği gibi bir performans için, “Pazar gecesi beyzbol” finalinde eşit derecede görünüyorlardı, Yoshinobu Yamamoto'dan nadir bir başlangıç alıyorlar, erken koşulara mal olan savunma ve tabanları, büyük ölçüde solcu ve eski Dodgers Swingman'a karşı büyük ölçüde discombüle görünen bir diziden neredeyse hiçbir şey almadı.

Hafta sonundan bir seçim çerçevesi serisi galibiyetiyle çıkmış olabilirler ve Ulusal Lig Batı sıralamasında dar bir liderlik yapmaya devam ediyorlardı.

Ancak, son 26 maçlarında 13-13'e düşerek, bir final flopuyla sezona tutarsız başlangıçları üzerinde daha fazla inceleme davet ettiler.

Üçüncü usta Max Muncy, “Pozitiflere odaklanmalısın,” dedi. “Gerçekten, gerçekten iyi bir takımdan üç kişiden ikisini aldık. Bunu almadığımız için üzüldük. Ama gerçekten iki iyi oyun oynadık.… Sadece [today] Sonuç orada değildi. ”

Yamamoto, Dodgers'ın yaralanma eğimli rotasyonunda sabitti. NL'de 1.97 kazanılan ortalaması ikinci oldu. 64 inning sadece takıma liderlik etmekle kalmadı, aynı zamanda Dustin Mayıs ayının dışında herkesin neredeyse iki katı vardı.

Dodgers sürahi Yoshinobu Yamamoto, üçüncü atışta New York'un Ben Rice'ına bir ev koşusudan vazgeçtikten sonra hayal kırıklığına uğradı.

(Robert Gauthier / Haberler)

Yamamoto ayrıca Yankees'e (36-22) karşı etkileyici bir kişisel sicile sahipti ve geçen Haziran ayında New York'ta yedi inning'den fazla vuruldu ve Dünya Serisinin 2. Oyununda tek koşulu topu teslim etti.

Ancak Pazar günü, grev bölgesini tutarlı bir şekilde bulamadı veya ticari marka ayırıcısını yürütemedi. Ve bu serideki önceki 15 vuruşlarında sadece iki koşu yaptıktan sonra, Yankees sonunda plakada canlandı.

“Sahalarımı kontrol edemiyordum,” dedi Yamamoto tercüman Yoshihiro Sonoda aracılığıyla. “Oyun sırasında bir ayarlamaya çalışıyordum, ama… geri alamadım, eşyalarım.”

İlkinde, Trent Grisham şarkı söyledi ve Ben Rice, Jasson Domínguez'in sola bir çizgi atmasından önce yürüdü ve Andy Pages atışını ev plakasına yaydığında koştu.

Üçüncüsünde, Yargıç'a giden bir kurşun yürüyüşü, pirinçten iki aşamalı bir homer izledi-Yamamoto, ilk at-batta iki ayırıcıyla kötü bir şekilde eksik.

Çerçevenin ilerleyen saatlerinde Yankees, Yamamoto iki single'dan vazgeçtikten ve koşu skoru vahşi bir adım için bir ayırıcı diktikten sonra tekrar gol attı.

Dodgers yıldızı Shohei Ohtani, Pazar günü ilk atışta Yankees'e karşı çıkıyor.

Dodgers yıldızı Shohei Ohtani, Pazar günü ilk atışta Yankees'e karşı çıkıyor.

(Robert Gauthier / Haberler)

Ve dördüncü sırada iki çıkışla Roberts, Yamamoto'yu çekti, saha sayısı bir günde 96'ya ulaştı. Bu yıl ilk kez dönemi 2.39'a yükselen Yamamoto beşinci tamamlayamadı.

Roberts, “Bugün harika değildi, sahalarından hiçbiriyle keskin değildi,” dedi. “Gerçekten karakteristik değil.”

Dodgers başka şekillerde de azaldı.

İlk atış hatasından sonra, sayfalar ikinci sırada üslerde bir hata yaptı. Bir kerelik bir çiftin ardından, üçüncüsünün aşırı agresif bir çalmasına atıldı. Bu, Tommy Edman'ın birkaç dakika sonra-17 maçtaki ilk uzun topu, onu plakadaki son bir funktan çıkardığında, sadece solo bir patlama oldu ve Yankees bir sonraki yarıda cevap vermeden önce skoru geçici olarak bağladı.

Bir ayak parmağı nedeniyle üçüncü düz bir oyun için Mookie Betts'i kaçıran Dodgers'ın suçundan hiçbir karşı desen olmayacaktı (Betts, oyundan daha iyi hissetmeye başlamadan önce söylendi ve yaralı listede bir ipucu önleme umuduyla oyun öncesi aktivitelerden geçti).

Bunun yerine Yarbrough, geçen yılki ticaret son tarihinde onu ele alan takıma karşı gezindi.

Fastball'la asla 90 mil / saat vurmamış olsa da, altı vuruşlu bir başlangıçta beşi vururken bir dizi yumuşak temas kurdu. Yarbrough, özellikle 16 için kombine 0'a giden Dodgers'ın emrinin tepesine karşı etkili oldu.

“Korkak,” dedi Catcher Will Smith, temizlik yaparak Yarbrough'un alışılmadık teslimatından. “Onlara biraz ivme verdik. Bize erken atladılar [with] Bazı uzun innings. Bu yüzden bize saldıran ve bizi dengeden uzak tutan iyi bir iş çıkardı. ”

Dodgers, Yarbrough'un çıkışından sonra sayfalar ve Muncy'nin her biri üç yarasa alanının derinliklerinde rahatlayan Jonathan Loáisiga'yı alıyor.

Ancak o zamana kadar, çok az, çok geçti-Dodgers'ın bir süpürmeyi tamamlayamadıkları ikinci düz serisine ve yine de birkaç kişi tarafından rahatsız olan bir mevsimde başka bir momentum kama kaybı ile sonuçlandı.

Roberts, “Bence bizim için paket servisi bir seri kazandık ve bu hedef bu,” dedi. “Bence günün sonunda, kazanmaya devam ediyorsunuz ve işler kendilerine bakacak.”