Vladimir Putin müttefiki Batı’yı Ukrayna ile suçladı: ‘Joe Biden’ın ellerinde kan var’ | Dünya Haberleri

Rusya parlamento sözcüsü Salı günü yaptığı açıklamada, Batılı liderlerin Ukrayna Devlet Başkanı Volodymyr Zelenskiy’i desteklemekten dolayı ellerinde kan olduğunu ve bu desteğin Avrupa’nın merkezinde bir “terör devleti” kurulmasına yol açtığını söyledi.

Batı'nın Kiev yetkililerine verdiği destek, Avrupa'nın merkezinde bir terör devletinin kurulmasına yol açtı." Volodin dedi(Twitter)
Volodin, “Batı’nın Kiev makamlarına verdiği destek, Avrupa’nın merkezinde bir terör devletinin kurulmasına yol açtı” dedi.

Devlet Başkanı Vladimir Putin’in müttefiki Vyacheslav Volodin, önde gelen savaş blog yazarı Vladlen Tatarsky’nin hafta sonu St Petersburg’da öldürülmesinin Kiev tarafından işlenen bir “terör eylemi” olduğunu söyledi.

Telegram mesajlaşma uygulamasında Volodin, “Washington ve Brüksel’in Kiev makamlarına verdiği destek, Avrupa’nın merkezinde bir terör devletinin kurulmasına yol açtı” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sweet bonanza oyna maltepe escort ataşehir escort şişli escort halkalı escort avrupa yakası escort şişli escort avcılar escort esenyurt escort beylikdüzü escort mecidiyeköy escort istanbul escort şirinevler escort avcılar escort
mecidiyeköy escort cratosroyalbet ankara escort