Dodgers 'Mookie Betts ayak parmağını kırıyor, Yankees'e karşı başlamayacak

Uzaylı

New member
Dodgers Shortstop Mookie Betts, bu hafta kırık bir ayak parmağını sürdürdükten sonra New York Yankees'e karşı bu hafta sonu oyunlarının hiçbirinde başlamayacak, ancak ekip yaralı listede bir ipucu önleyebileceğinden umutlu.

Betts, Times Cuma gecesi Dodgers Çarşamba gecesi bir geziden döndükten sonra bu hafta evinde parmağını kırdığını söyledi.

“Sadece karanlıkta tuvalete gidiyordum ve ayak parmağımı bir duvara vuruyordum” dedi.

Dodgers başlangıçta hala New York Yankees'e karşı dizi açıcıları için Cuma günü dizilişte Betts almayı planlıyordu, ancak ayak parmağı oyundan önce sorun vermeye devam ettikten sonra nihayetinde çizildi.

Yönetici Dave Roberts, “Bugün bir ayakkabı giymek onun için zordu” dedi.

Teşhise rağmen, Roberts ve Betts, eski MVP'nin birkaç günden fazla çıkmayacağından emin olduklarını söyledi.

“Başparmağının ucunda olduğunu biliyorum, bu yüzden bu durumlardan biri olacak [that is] başına [pain] Tolerans, ”dedi Roberts.“ IL beklemiyorum. Muhtemelen onu dizi için alacağız ve umarım büyük bir noktada vurulabilir. Ve sonra biraz göreceğiz. Ama bence şu anda benim için sadece bir gün. ”

“Sadece acı,” diye ekledi Betts. “Şişimi dışarı çıkarın, iyi olacak.”

Betts, Dodgers'ın son 20 maçında başlamıştı ve sezonun başında iki haftalık bir mide virüsünden kurtulduğundan beri herhangi bir zaman kaçırmadılar.

Savunması ikinci sezonunda kulübün günlük kısa süresi olarak çok gelişmiş olsa da, 32 yaşındaki plakada mücadele ediyordu, sezonda sadece .254'ü sekiz ev koşusu, 31 RBI ve .742 OPS ile vuruyordu.

Betts'in Cuma günkü yokluğunda, deneyimli Miguel Rojas kısa sürede devraldı. Tommy Edman ve Hyeseong Kim de hafta sonunun geri kalanında kısa noktada Betts'i dolduracak seçenekler.

“İyi olacağım,” dedi Betts. “Neyse ne.”