Dodgers teknik direktörü Chris Woodward, 2022 ateşine rağmen Rangers'ın yönetici görevinden 'gurur duyuyor'

Uzaylı

New member
Arlington, Teksas – Chris Woodward'ın Texas Rangers'a karşı sert hisleri yok.

Bu hafta geri dönme konusunda sadece bazı garip olanlar.

“Ben bilmiyorum bakan İleriye dönük, ”dedi Dodgers ilk antrenör Çarşamba günü belirsiz bir kıkırdama ile, Arlington'a ilk dönüş yolculuğunun önünde, Rangers yöneticisi olarak zamanının 2022'de bir ortaöğretim ateşiyle sona erdi.

“Birçok insanı görmeyi dört gözle bekliyorum… sadece tüm personel, yardımcı eğitmenler, sadece görmediğim insanlar” diye ekledi. “Ama geri dönüp yapmak için kova listemde bir şey olup olmadığını bilmiyorum.”

Bu tür çelişkili duygular, Woodward'ın Rangers görev süresini yansıtma şeklini yansıtıyor-o zaman Woodward'a çok şey öğreten ancak ekşi bir notla sona eren bir yeniden inşa top kulübü olan dört sezonluk bir ipucu.

“Hiçbir şeye karşı pişmanlık ya da kötü hislerim yok” dedi. “Açıkçası, artık orada olmamaya yol açan bazı anlaşmazlıklar vardı. Ama herkese saygı duymamdan başka bir şeyim yok. Kin tutmuyorum. Hayat çok kısa, dostum. Dürüst olmak gerekirse, bu deneyimi gerçekten olumlu bir şey olarak alıyorum.”

Başlangıçta Rangers tarafından Kasım 2018'de, arka arkaya flama kazanan Dodgers takımlarında üçüncü temel koç olarak görev yaptıktan sonra, Woodward'ın Teksas'ta sorumlu ilk sezonu Promise ile başladı.

Joey Gallo ve Hunter Pence, suçu All-Star seçimleri olarak yönetti. Mike Minor ve Lance Lynn, deneyimli bir sürahi çekirdeğini demirlediler. Haziran ayı sonlarında, Rangers .500'in üzerinde 10 oyundu ve mütevazı sezon öncesi beklentilerini geride bıraktı.

Ama sonra, beyzbolun kaprisleri başladı.

Gallo ve Pence sezon sonu yaralanmaları yaşadı. Saha personeli güvenilir bir derinlik eksikliğinin altında parçalanmaya başladı. “İyi” bir yıl olarak başlayan Woodward, Rangers'ın 78 galibiyete dönüştüğünü söyledi.

Ve 2020'de 10-9 başlangıcını takiben solduktan sonra, Rangers bir daha Woodward altında kazanan bir rekoru olmadı.

Bülten

Gerçek mavi bir hayran mısınız?

İçgörüler, haberler ve çok daha fazlası için Dodgers sığınağı bültenimizi alın.

E -posta adresini girin

Kayı

Haberler'dan zaman zaman tanıtım içeriği alabilirsiniz.

Bunun yerine, Texas bir yeniden inşaya girdi ve Woodward'ın işine çok daha gelişimsel odaklanmış bir büküldü.

Perde arkasında, kuruluş tamamen yeni personel departmanları oluşturdu, oyuncu geliştirme süreçlerini yeniden tasarladı ve koçluk personelinin üyelerine sürekli değişen sorumluluklar uyguladı. Woodward'ın her kovada bir eli vardı, stilden taban koşan tekniğe, çok yönlü temellere odaklanmaya kadar her şeyi kurmaya çalıştı.

Dodgers gibi tam teşekküllü bir yarışmacı ile karşılaştırıldığında, neredeyse sıfırdan inşa edilmiş gibi hissettim.

“Burada [with the Dodgers]çok iyi yağlanmış bir makine. Evet, burada ve orada olan şeylerde çok az ayarlama yapıyoruz, ama büyük değişiklik yok ”dedi.

Teksas'ta ise, ben oradayken çok fazla kaynak ve çok şey ekledik, bu gerekli. Çünkü 'Şampiyona standartlarına' yakalanmamız gerektiği için dedim. ”

“Her şey boş bir tuval olduğunda,” diye ekledi, “insanların düşündüğü kadar kolay değil.”

Yol boyunca kayıplar zordu (Rangers, Woodward'ın son üç mevsimi boyunca 133-203 idi ve son sırada iki kez bitirdi).

Chris Woodward, 2019'dan Texas Rangers'ı Ağustos 2022'de bir yıl sözleşmesinde kalana kadar yönetti.

(LM Otero / Associated Press)

Woodward, Gallo ve Lynn gibi takım stalwarts'ın yangın satışı işlemleri “muhtemelen başa çıkmak daha zor şeylerden biriydi” diye hatırladı.

Ve Rangers, Marcus Semien ve Corey Seager'ın (Woodward'ın Woo'ya yardım eden eski Dodgers kısa bir kısmı) ön önceki offseason, kulüp arasında hoşnutsuzluk bir kaynama noktasına ulaştı.

Beklenmedik bir hareketle, Woodward 15 Ağustos 2022'de bir yıl sözleşmesinde kaldı.

Ertesi kış özel bir danışman rolünde Dodgers'a geri dönen Woodward, Clayton McCullough'un Miami Marlins tarafından işe alınmasını takiben ilk temel koç olarak yeniden katılmadan önce, “Burada asla yönetilmeyen bir çok personele, 'her yıl beş yaşındaymışsınız gibi hissediyorsunuz' 'dedi.

48 yaşındaki Woodward, “Bu bir bakıma başkan olmak gibi,” diye ekledi 48 yaşındaki Woodward. “Gözlerinin hemen önünde yaşlandığını görüyorsunuz.”

Ancak bu denemeler sayesinde-Covid-19 salgını ve Rangers'ın sosyal mesafe çağında yeni bir stadyuma taşınması da-Woodward da perspektif ve büyüme bulmaya geldi.

“Bu dört yılda çok yaşlandığımı biliyorum, ama iyi bir şekilde” dedi. “Sanırım daha akıllıca büyüdüm ve her yıl nasıl liderlik edileceğini ve daha iyi olacağını anladım.”

Rangers'ın 2023'te Dünya Serisini kazandığında – Bruce Bochy'nin Woodward'ın halefi olarak ilk sezonunda – Woodward'ın kızgınlıktan ziyade gurur duymasının nedeninin bir parçası; Eski kulübünü bulduğundan daha iyi bir yerde bıraktığından emin.

“Bu dört yıl, ayrıldığımda gerçekten gurur duydum” dedi. “[The club] Dahili olarak çok daha iyi bir noktadaydı, personelden ön büro ve spor bilimine, yaptığımız tüm farklı şeylere kadar … her şey sıradaydı. Ve kazandılar. Bununla gurur duyuyor. “

Bu, Woodward'ın bu hafta sonu Dodgers'ın Globe Life Field'daki üç oyun dizisi sırasında büyük bir alkış için olacağı anlamına gelmez. Dallas'taki eski arkadaşlarının hepsinin tezahürat bölümü oluşturmaları gerektiğine şaka yaptığını söyledi, çünkü kalabalığın geri kalanından “alacağınız tepkiyi bilmiyorsunuz”.

Ancak bu hafta Rangers ile geçirdiği zaman üzerinde düşünmesi istendiğinde, geri dönüşün potansiyel garipliği, Woodward'ın görev süresinden aldığı gümüş astarları gölgede bırakmadı.

“Muazzam bir deneyim. Fırsat için minnettarım” dedi. “Sadece öğrenmenin ve büyümenin önemli olduğunu düşünüyorum.”