Dustin Mayıs muzaffer geri dönüş yapar, Dodgers mükemmel bir başlangıç genişletir

Uzaylı

New member
Dustin gözlerini kapattı, nefes aldı ve başını göklere doğru asılı tuttu.

Kısa bir süre için, Salı gecesi ilk atış için ısınmaya başlamadan kısa bir süre önce, Dodgers 'sürahi, kilometre taşı anının önemini emmesine izin verdi-son bir kez onu oraya getiren 685 günlük yolculuğa yansıtı.

May, “Kesinlikle dışarı çıkacak çok fazla duygu vardı” dedi. “Oraya geri dönmek sadece süper harikaydı.”

17 Mayıs 2023'ten beri Mayıs en son Dodger Stadyumu höyüğünün üzerinde durmuştu. O gün, fleksör tendon cerrahisi ve genç MLB kariyerinin ikinci büyük kol prosedürü olan Tommy John revizyonuna yol açan bir dirsek yaralanması yaşadı.

Takip eden 22 ay boyunca, zorla atılan sağ elini kullanan, benzersiz zor koşulların rehabilitasyon sürecine katlandı, geçen Temmuz ayında akşam yemeğinde bir ucube kazasından önce geçen sezonun ortasına dönüşe yaklaştı ve onu acil duruma ve sezon sonu, korkutucu bir özofagus gözyaşını tamir etmeye zorladı.

Mayıs nihayet bu bahar tam güce geri döndüğü gibi, deneyim 27 yaşındaki yenilenmiş perspektifi verdi. Artık umut verici bir genç olasılık değildi. Dodgers'ın 2024 Dünya Serisi Şampiyonasına katkıda bulunamadı.

Ancak çok fazla zaman uzakta ve geçen yaz böyle korkunç bir tıbbi destandan sonra, bir kez daha kauçuğa geri dönmesi için minnettardı-sezon çıkışını yaptı ve ilk MLB neredeyse iki yıldan beri Dodgers'ın Atlanta Braves üzerindeki 3-1 galibiyetinde başladı.

May daha sonra, “Kötü gitse bile, hala iyi vakit geçiriyordum,” dedi. “Kelimenin tam anlamıyla benim için dünyanın höyüğün üstesinden gelmesi anlamına geliyordu.”

Bunun yerine, Mayıs Salı günü beş vuruşta bir başlangıç sırasında klinikti ve ulusal lig Cy Young ödüllü Chris Sale, Mookie Betts'ten iki aşamalı bir ev koşusuna da sahip olan Dodgers'a yardım etmek için sadece bir kazanılmamış koşuyu bıraktı.

Gezinde, Mayıs sadece bir vuruş bıraktı, altı hamuru vurdu ve birkaç önemli reçelden kaçmak için üç yürüyüş yaptı.

En önemlisi, dönüşünde sakinleştirici bir tavır sergiledi; Eski ateşli ve kendi eleştirel eğilimini artan duruş ve Dodgers antrenörleri açısından yeni bir olgunluk ile değiştiriyor.

May, “Son iki yılda yaşadığım her şeyin sadece omuzlarımdan kaldırılmış büyük bir ağırlık olduğunu ve sadece biraz rahatlayabildiğim gibi” dedi. “Genel olarak yaşam boyunca biraz daha düz başlı kalabilmek, son altı aydaki en büyük şeylerimden biri oldu. Sadece şu anda yaşamaya çalışmak. [Knowing] Ne olursa olsun her şey yoluna girecek. “

Mayıs ilk 10 ay önce değişmeye başladı-geçen Temmuz ayında büyük lig dönüşünden sadece haftalar uzakta, yırtılmış yemek borusunu boğazına yerleştirilen bir salata ısırığında yaşadı.

O gece hastaneye gitti ve ameliyat oldu. Doktorlar ona tıbbi müdahale olmadan, “Muhtemelen gece boyunca bunu yapmazdım” dedi.

Dodgers sürahi Dustin, Atlanta Braves kurşun vurucu Michael Harris II II.

(Robert Gauthier/Haberler)

“Gerçekten yakın olduğumu hissettim. Ve sonra özofagus olayından sonra tam bir sıfırlama gibiydi” diye ekledi May. “Şu anda yapabileceğim hiçbir şey yokmuş gibi.… Sadece sağlıklı olmaya, eve gitmeye ve ertesi sabah görmeye çalışıyordum.”

Dodgers, Mayıs tıbbi korkusundan geçtiğinde Philadelphia ve Detroit'e bir yolculuktaydı. Ve kelimeler ne olduğu hakkında yayılmaya başladığında, ekip neredeyse durumun ağırlığına inanamadı.

“Bir mesajımız var [chat] Tıbbi güncellemelerle ve 'Hey, boğulma olayı vardı. Biraz salataya boğuldu, '”dedi. Tamam, bu harika değil. ' Ama sonra, 'Ah hayır, acil bir ameliyattı' öğrendik. Bunu birkaç gün boyunca duymadık. ”

Betts'i yankılandı: “Bunun gerçekte ne anlama geldiğini anlamadık. İnanmak zordu. Sadece telafi ettiğiniz hikayelerden biri gibi, ama aslında doğruydu.”

Dodgers bir sonraki Mayıs ayını birkaç ay sonra Phoenix'teki bir yol serisinde gördüğünde, sürahi geri döndü, ancak hiçbir yerde oynamaya yakın değildi.

Zaten şiddetli bir sağ elini kullanan, ameliyatının ardından takip etmesi gereken sadece sıvı diyetinden yaklaşık 40 kilo kaybettikten sonra sıska görünüyordu. Antrenörler prosedüründen yara izini sorduğunda, göğsünün uzunluğunu kaldıran uzun bir dikey insizyon göstermek için gömleğini kaldırdı.

“Neredeyse açık kalp tipi bir ameliyat gibi görünüyordu,” dedi Prior The Scar. “Şu anda nerede olduğunu görmek için oldukça inanılmaz.”

Yeni yılın başına kadar tam güce dönmemesine rağmen, Mayıs şaşırtıcı derecede etkileyici bir form sergileyen bahar eğitimine geldi. Kampın başlangıcından itibaren, takımın açılış günü rotasyonunda 5 numaralı nokta için bir ön koşucu olarak ortaya çıktı. Ve sezon öncesi boyunca yükselmeye devam ederken, takım oyuna değişen yaklaşımını fark etti.

Yardımcı antrenör Connor McGuiness, “Onu olgunlaştırıp kendi yolunda büyümesini izlemek için, şu anda etrafında güzel bir profesyonel varlığı var” dedi. “Olduğu kadar korkutucu, sanırım onun için bazı şeyleri perspektife koydu.”

Örneğin, 90'lı yılların MPH ısısına sahip vurucuları aşmak için “Tam Maksimum Çaba” yı atmak yerine, McGuiness, “her atıştan üflemeden iyi bir çaba seviyesinde verimli bir şekilde atış yaparak” tutarlılığı arttırdığını söyledi.

McGuiness, “İhtiyaç duyduğunda bu daha büyük velo'ya dokunabilir,” diye ekledi. “Ancak [without it]aslında topu hareket ettirebilir, biraz daha iyi emretebilir. ”

Mayıs hala üç hamuru yürüdü ve 81 sahaya sadece 46 grev attı. Ancak, en önemli durumlarda tekrar tekrar yürütebildi, Betts'in kısa sürede atma hatası yalnız kazanılmamış koşusuna yol açtıktan sonra ya da beşinci sırada iki vuruşla Nick Allen'ın önünde iki vuruşla ilerlediğinde, ikinci atışta ikinci atışta iki kez mahsur kaldı.

“Görmek güzeldi [myself] Aslında büyük lig vurucuları dışarı çıkarmak, ”dedi May. [in a long time] bu akşam.”

Salı günkü diğer büyük değişiklik May'ın oyun içi duygusal durumuydu.

Adrenalin her arttığında küfretmek ve çığlık atmak yerine, şimdi altıncı yıl büyük Leaguer daha serin bir kafa tuttu. İlkinde tarafa çarptıktan sonra, sığınağa geri döndü. Hayal kırıklığı anlarında, boynunu Crane'den biraz daha fazlasını yaptı.

Yönetici Dave Roberts, “Dışarıda, kesinlikle, sahaya çıkma ve sağlıklı olma fırsatı olduğu için minnettar olduğundan” dedi. “Geçmiş yıllarda hatırladığım kadar zor değil. Bir sonraki sahaya çok daha iyi gidiyor.”

Her şey, bu aşamaya geri dönmek için seyahat ettiği Long Road'un yansıtıcıydı ve yol boyunca gelişmeye zorlandığı sıkıntı sertleşmiş zihniyet.

May, “Tünelin sonunda gerçekten çok parlak bir ışık olmasa da, şeylerin olumlu tarafını arıyordum” dedi. “Çıkış yolumu çizmek ve pençelemeliydim ve geri dönme yolumu bulmalıydım.”