Elayne Boosler, Dodger Stadyumu'nda el çantası nedeniyle tutuklandığını söyledi

Uzaylı

New member
Komedyen Elayne Boosler, Pazar günü Dodger Stadyumu'nda, stadyumun şeffaf çanta politikasını ihlal eden bir çantayla içeri girmesine izin vermeyen bir çalışanla tartıştıktan sonra tutuklandığını ve iki saat boyunca kelepçeli tutulduğunu söyledi.

Aynı günün ilerleyen saatlerinde Boosler'in YouTube kanalında yayınlanan 3,5 dakikalık bir videoda 71 yaşındaki adam, sonunda “şehir merkezindeki hapishaneye” gönderilmeden kendi başına ayrılmasına izin verildiğini söyledi.

Ancak “Party of One” yıldızı, Dodgers organizasyonuyla, özellikle de beyzbol topu gibi süslenmiş içi görünmeyen bir çantayla geçmesine izin vermeyen çalışanla hâlâ bir sorunu olduğunu açıkça ortaya koydu.

“Yazıklar olsun sana, Dodger Stadyumu. Yazıklar olsun sana,” dedi Boosler. “Beni tanıyor musun. Onlarca yıldır sizin için pek çok bedava iş yaptım. Ve ben ben olmasaydım bile, sadece maça gelen bir müşteri olsaydım, bu şekilde davranılmak, herhangi birinin böyle muamele görmesi çok berbattı. Personelinizle konuşmanız gerekiyor ve gerçekten kurtulmanız gerekiyor. o adam kesinlikle halk insanı olmayan küçük, küçük bir güce sahip.

Boosler Instagram'da şunu yazdı: “Los Angeles Dodgers'a yazıklar olsun. Yıllarca onlar için bedava iş/etkinlik yaptıktan sonra… Bir daha asla.”

Haberler, temsilcisi aracılığıyla daha fazla yorum almak için Boosler'a ulaştı ancak bir yanıt alamadı. Dodgers yorum yapmaktan kaçındı. Los Angeles Polis Departmanı'ndan bir sözcü Haberler'a Boosler'in herhangi bir hikayesini doğrulayamadığını ancak Pazar günü onun hakkında işlem yapıldığına dair bir kayıt bulunmadığını söyledi.

Boosler, stand-up komedi dünyasında kadınlar için bir öncü olarak tanınıyor ve alanın büyük ölçüde erkeklerin hakim olduğu 1970'lerde ve 1980'lerde başarıya ulaşıyor. 2018 yılında CNN'in “Amerikan komedisinde çığır açan kadınlar” listesine dahil edildi. 2022'de son dönem komedyenleri Judy Tenuta ve geçen ay Richard Lewis için takdir yazıları ve 2003'te çizgi romanlar üzerine bir fikir yazısı yazarak Haberler'a katkıda bulundu.

Boosler, videosunda yeğeni ve 8 yaşındaki çocuğuyla birlikte o öğleden sonra New York Mets'e karşı oynanan Dodgers maçına katılmaya hazırlandığını söyledi. Çantayı kameraya doğru tutarken, “Yeni küçük beyzbol çantamı stadyuma getireceğim için çok heyecanlıydım, bu çok sevimli” dedi.

Boosler videoda, “'Hayır, onu arabaya geri getirmeniz veya atmanız gerekiyor' dediler” dedi. “Ben de dedim ki, 'Vay canına, araba – bakalım, bir mil uzağa park etmek için 50 dolar ödedik ve hava 80 derece ve ikincil piyasada biletler 300 dolardı. Ve hiçbir yerde bunun şeffaf bir çanta olması gerektiğini söylediğini görmedim. Beni içeri almalısın.'”

Boosler, girişinin tekrar reddedilmesinin ardından davasını savunmaya devam ettiğini söyledi.

Boosler, çalışana “Marşı burada beş kez söyledim” dedi. “50 kez kabine girdim. Dodger Stadyumu için bir komedyenin yapabileceği ekstra her şeyi yaptım. Aman Tanrım, Hollywood Yıldızları maçında 10 kez oynadım. Çantayla birlikte beni içeri al yeter.”

Boosler, tartışmanın “kızıştığını” ve “bir F-bombası” attığını ancak konuşmanın genel olarak “sessiz” olduğunu söyledi.

Boosler, yeğeni ve çocuğunun içeri girmesine izin verildiğini, ancak kendisine, eğer oradan ayrılmazsa “izinsiz giriş nedeniyle tutuklanacağının” söylendiğini söyledi.

“Ben de 'İyi' dedim. Beni tutuklayın.'” dedi videoda. “Öyle yaptılar. Beni tutukladılar, arkamdan kelepçelediler, siyah beyazlı bir ekip arabasına bindirdiler.”

Boosler şunları ekledi: “Kadın ve erkek polislerin çok iyi olduğunu söylemeliyim. Evet, beyazım, bunu biliyorum ama hoş insanlardı. Neyse, Dodger Stadyumu ofisine gittim, dava açmak zorunda kaldılar çünkü adam pes etmiyordu. Ve ofisteki insanlar aslında oldukça iyi insanlardı, her ne kadar arkamdan kelepçelenip sonra bir sıraya kelepçelenmiş olsam da.”

İki saat sonra Boosler şunları söyledi: “Sonunda dediler ki, 'Eğer ayrılmayı kabul edersen, biliyorsun, seni şehir merkezindeki hapishaneye göndermek zorunda değiliz.' Ben de 'Tamam, sanırım öyle' dedim. Ben de bir araba çağırmak için ekip arabasıyla oradan ayrıldım.

Boosler Salı günü sosyal medyaya geri dönerek Dodgers'ın X hakkındaki şeffaf çanta politikasını “gerekli değil ve hoş değil” olarak nitelendirdi.

GERÇEK: “MLB'nin genel bir çanta politikası yoktur. MLB, her stadyumun bireysel kural ve yönetmelikleri belirlemesine izin verir.” Seyahat ediyorum ve maçlara gidiyorum. Normal cüzdanlara alışkınım @ Red Sox Yankees Mets Cards Cubs vs. @Dodgers Maç başına 300 kadına geri göndermeyi SEÇİN. Gerekli değil ve hoş değil.

— Elayne Animals & Comedy Boosler (@ElayneBoosler) 23 Nisan 2024