Shohei Ohtani Toronto taraftarları tarafından yuhalandı, ardından sayı vuruşunu yaptı

Uzaylı

New member
TORONTO —

Shohei Ohtani'nin adı bile açıklanmadan önce yuhalamalar yağdı.

Üslerin etrafında dolaşırken sesleri daha da arttı.

Aralık ayında Blue Jays taraftarları, Ohtani'nin serbest oyuncu çekilişini kazanmak üzere olduklarını düşünüyorlardı; iki yönlü yıldızın Toronto'ya uçtuğu ve muhtemelen Kanada kulübüyle sözleşme imzalayacağına dair çevrimiçi raporlar alay konusu olmuştu.

Bunun yerine, sosyal medyadaki söylentiler sonuçta çürütüldü. İnternet dedektiflerinin sözde özel jetini takip ettiği ortaya çıktı. Ve Toronto'ya yaptığı meşhur sahte uçuştan bir gün sonra, şunu duyurdu: Dodgers'la rekor kıran 700 milyon dolarlık bir anlaşma imzalıyordu.

Beş ay geçmesine rağmen Toronto'daki hayal kırıklığı hâlâ dinmedi.

Ohtani, Cuma günü Rogers Center'a ilk yolculuğunda yuhalamalarla karşılandı. Ardından, ilk vuruşuyla, Dodgers'ı 12-2'lik bir galibiyete ulaştırmak için yüksek bir sayı vuruşuyla karşılık verdi.

Yönetici Dave Roberts, “Gerçekten iyi bir şekilde bölümlere ayırdığını gösterdi” dedi. “Bunu duydu ve kutuya girdikten sonra dışarı çıkıp vuruşlarını yaptı.”

Ohtani'nin beş vuruşundan hiçbiri Chris Bassitt'e attığı ilk bombadan daha dramatik değildi. 39.000'den fazla taraftarın ceza sahası içinde kendisini sıkıştırdığı Ohtani, 1'e 1 kaydırıcıyı açarak yedinci home run'unu gerçekleştirerek Roberts'ın Japon doğumlu bir oyuncuya ait kulüp rekorunu egale etti.

Roberts, “Shohei iyi vakit geçiriyor” dedi. “Oyundan keyif alıyor. Takım arkadaşlarından keyif alıyor ve gerçekten iyi bir performans sergiliyor.”

Cuma günü, Dodgers'ın Ohtani'nin Toronto'ya ilk yolculuğunda kaçınacağını düşündüğü türden bir sahne sundu. Roberts maçtan önce, Ohtani'nin uçuşla ilgili yanlış raporlardan sorumlu olmadığını belirtti ve takım arkadaşı Freddie Freeman da hafta başında Ohtani'nin “hiçbir şey yapmadığını” söyledi.






Freeman, “Medyanın hatalı olması onun hatası değil” dedi.

Yine de, Blue Jays'in sezon dışı performansı ve bu sezona durgun başlangıcı göz önüne alındığında – Cuma gününe büyükler liginde en az sekizinci koşuyla girdiler ve Ohtani'nin Toronto yerine Dodgers'ı seçme tercihi ön plana çıktı – slugger onlar için bir çıkış aracıydı. onların hayal kırıklıkları.

Ohtani'nin yedi yıllık birinci lig kariyerinde daha önce hiçbir kalabalık ona bu kadar düşmanca davranmamıştı.

Roberts, “Şaşırdım” dedi.

Yakalayıcı Will Smith, “Bu beni hazırlıksız yakaladı” diye ekledi.

Ancak Dodgers'ın ilk vuruşunda tanık oldukları şey kimseyi şok etmedi.

Roberts gülerek şöyle anlattı: “Geri döndükten sonra sığınaktaki adamlar da onu yuhaladılar.” “Yani bu oldukça komikti. Bundan büyük bir darbe aldı. Ancak bunun motive edici bir şey olduğunu düşünmüyorum.”

Ohtani yuhalamalara şaşırmadığını söyledi ve Blue Jays'in sadık “tutkulu” bir grup olduğunu övdü.

“Onlar olduklarında [passionate]Ohtani, tercümanı Will Ireton aracılığıyla, “Bu muhtemelen yapacakları türden bir karşılamadır” dedi. “Bana yaklaşan ve benimle sözleşme imzalamak isteyen takımlara çok minnettarım. Daha önce basın konferansımda da söylediğim gibi sonuçta sadece bir takım seçebildim.”

Cuma günkü maç Dodgers'ın doğru seçim gibi görünmesini sağladı.

Ohtani'nin açılış patlamasından sonra, üçüncü turda altı koşu yaptılar; bunların üçü Max Muncy'nin beşinci homer'ıydı. Smith'in arka arkaya ikinci dört vuruşluk oyunu ve Teoscar Hernández, Andy Pages ve Gavin Lux'ın iki vuruşluk performanslarıyla desteklenen sonraki üç vuruşta dört tane daha eklediler. 11-1 öne geçtiler ve yolun geri kalanında sağ elini kullanan çaylak Gavin Stone'dan yedi güçlü vuruş elde ettiler.

Roberts, “Adamlarımızın daha uzun süre gitmesini sağlamak için daha fazla koşu mu yapıyoruz, yoksa arkamıza yaslanıp birkaç sayı atmamıza olanak tanıyan iyi atışlar mı yapıyoruz, bilmiyorum” dedi. Geçen hafta 3-6'lık skorla oynanan mücadelelerle birlikte, 10 veya daha fazla sayıdan oluşan üç seriyi içeren beş maçlık galibiyet serisi. “Fakat yaklaşık bir hafta önce oyunun tamamını oynamamamız gerektiğini konuşmuştuk. Ve geçen haftaya baktığınızda, bir avuç tam beyzbol maçı oynadık.”

Cuma günü Ohtani, kulübe anında bir kıvılcım sağlamak için yuhalamalara gürleyen bir vuruşla karşılık vererek yenilgiyi körüklemeye yardımcı oldu.

Roberts, “Bir Dodger hayranı için bir sürü yuhalama ve ardından ilk vuruşunda homer tarafından karşılanmak bundan daha iyi sonuç veremezdi” dedi. “Shohei için muhteşem şeyler dahil her şey masada.”