Shohei Ohtani ve Yoshinobu Yamamoto'nun değerlerini gösterme zamanı

Uzaylı

New member
NEW YORK –

Bu, Dodgers'ın gerçekten yatırım getirisi elde edeceği gece olabilir.

Hediyelik eşya dükkanında değil. Reklam satışlarında değil. Uluslararası turizmde hayır. Bunların hepsi sahadaki ürüne göre ikincildir.

Dodgers, böyle anlar için Shohei Ohtani ve Yoshinobu Yamamoto'ya bir milyar dolar harcadı. Perşembe günü Yamamoto'nun atış yapması ve Ohtani'nin hücumu tetiklemesiyle kazanırlarsa, Dodgers Dünya Serisinden bir galibiyet almış olacak.

Dodgers'ın saha oyuncusu Max Muncy, “Bu iki adam giderse işler zor olacak” dedi.

New York Mets için, Dodgers'ın bu Ulusal Lig Şampiyonası Serisinde Mets'e karşı yeterince sert olmadığı anlamına geliyordu. Serinin Dodgers lehine 2-1 önde olması, serinin kendisi kadar etkileyici gelmiyor.

Dodgers'ın iki galibiyeti: Açılışta 9-0, Çarşamba günü 8-0. Ohtani'nin çarşamba günkü son vuruşunda yaptığı devasa şut da dahil olmak üzere tüm sezon sonrası takımlara iç saha koşularında liderlik ediyorlar.

Ohtani, Dodgers'ın tüm baskısını kaldırdı ve Will Smith'e yürüme ve Kiké Hernández'in üst güvertedeki home run'uyla yaptığı tekli vuruşun ardından sekizinci vuruşta 4-0 öne geçerek 7-0 öne geçti.

Ohtani, Japon yayıncı NHK'ya “Koşucular bu vuruşta üsleri doldurdu ve iyi bir akış yarattı” dedi.

Ohtani'yi çevreleyen düşünce akışı barışçıl olmadı. Sezon sonrası dönemde 0,226 vuruş yapıyor ve üstte koşucular olmadan 22'ye 0 puan veriyor.

Eğer endişeli bir Dodgers hayranıysanız, Mookie Betts sizi sakinleşmeye teşvik etmek istiyor.

Betts, “İnsanların neden Shohei hakkında konuştuğuna dair hiçbir fikrim yok” dedi. “O her gün sahadaki en iyi oyuncu. Onun için endişelenmene gerek yok.






“Hiçbir vuruşu yok mu? Kimin umurunda? Ne dediğimi biliyor musun? Shohei Ohtani. Onun kim olduğunu herkes biliyor. Ceza sahasına her adım attığında herkes iyi bir şeyin olmasını bekliyor. Bence sorun bu. Bunu o kadar çok kez yaptı ki, bunu beklersin. 20 vuruşta bir insan.

“Bu Shohei. Sorun değil.”

Ya Yamamoto?

“Eşyaları iyi. Kafası iyi durumda,” dedi Betts. “Her şey yolunda.”

Dodgers'ın yedek yakalayıcısı Austin Barnes, 2023 Dünya Beyzbol Klasiğinde Meksika Takımı için oynadı. Ohtani ve Yamamoto'nun büyük bir maçta neler yapabileceğini yakından ve kişisel olarak gördü.


Dodgers atıcısı Yoshinobu Yamamoto, NLDS'nin 5. Oyununun ilk vuruşunda atış yapıyor.


Dodgers atıcısı Yoshinobu Yamamoto, 11 Ekim'de San Diego Padres'e karşı NLDS'nin 5. Oyununun ilk vuruşunda atış yapıyor.

(Robert Gauthier / Haberler)



Şampiyonluk maçındaki yerlerini tehlikeye atan Ohtani ve Yamamoto, Japonya'yı Meksika'ya karşı geri dönüş zaferine taşıdı. Ohtani, Japonya adına ilk koşuyu ve beraberlik serisini attı – ikincisi, dokuzuncu vuruşa double ile önde gittikten sonra – ve Yamamoto, boğa güreşinden çıktı ve Japonya erken üç turluk açıktan toparlanana kadar Meksika'yı uzakta tuttu.

Barnes, “Elbette özel yeteneklere sahipler” dedi. “Onlar ekibimizin büyük bir parçası. Olduğundan daha fazlası olmak için kendilerine baskı yapmalarına gerek yok. Etrafında gerçekten iyi bir ekibimiz var.

“Açıkçası Shohei beyzbolun en iyi oyuncularından biri ama her şeyi yapmak zorunda değil. Bunda biraz özgürlük olmalı diye düşünüyorum.

“Yoshi büyük maçlarda atıcıdır ve yetenekleri onu dünyanın en iyi atıcılarından biri yapıyor. Ne yaptığını görmek beni heyecanlandırıyor.”

Bu yıl Dünya Serisinin başlangıç tarihi, her ligdeki şampiyonluk serisinin beş maçın ötesine geçip geçmemesine bağlı. Yamamoto Perşembe günü iyi bir performans sergilerse ve NLCS ya da ALCS en az altı maç sürerse, Dünya Serisinin 1. Maçına başlamak için sıraya girebilir.

Şunu bir düşünün: Dodgers dünyanın en iyi atıcılarından biriyle rekor bir atıcı kontratı imzaladı ve o da bu iyiliğin karşılığını ilk yılında Dünya Serisinin 1. Oyununa başlayarak geri verebilirdi. 174,99 $'a istediğiniz tüm formaları satabilirsiniz, ancak yatırımın gerçek getirisi Sonbahar Klasikleri'nde bir noktadır.