Tyler Glasnow, Dodgers'ın Toronto karşısında kazandığı galibiyette kramp nedeniyle oyundan çıktı

Uzaylı

New member
TORONTO —

İlk Dodgers sezonunda ilk kez, cumartesi günü atıcı Tyler Glasnow için kısa bir sakatlık korkusu yaşanmış gibi görünüyordu.

Dodgers'ın Rogers Center'da Toronto Blue Jays'i 4-2 yendiği altı muhteşem, boğucu, skorsuz vuruşun ardından Glasnow, art arda ikinci bir oyun dışı kalma performansına son rötuşları yapma umuduyla yedinci vuruşta tümseğe geri döndü.

Bunun yerine koşudan vazgeçti, atış elini esnetmeye başladı ve ardından bir antrenörün yanında oyunu terk etti. Bir an için bu, geçmiş kol yaralanmalarının uzun bir listesi olan tecrübeli bir atıcı için rahatsız edici bir işaret gibi göründü.

Ancak Glasnow'un tümseği terk etmesinden dakikalar sonra ekip onun yalnızca kramplarla uğraştığını duyurdu.

Görünen o ki herhangi bir ciddi aksilik önlenmişti ve Dodgers'ı (18-11) son zamanlarda saran iyi hava devam edebilirdi.

“[There is] herhangi bir düzeyde endişe yok” teknik direktör Dave Roberts Atıcının hem sağ elinde hem de sağ baldırında hissettiği Glasnow'un kramplarından bahsetti. “O iyi olacak.”

Roberts, bundan da öte performansının “harika” olduğunu belirtti.

“Tyler gibi bir adamı aldığınızda ona, vuruşları kullanabilen, maske takabilen, oyunlarda derinlere inebilen ve ön saflarda yer alan bir adam olarak bakıyorsunuz. [help you] Atış yaptığında beyzbol maçlarını kazan,” diye ekledi Roberts, kulübün yeni ası hakkında şunları ekledi: Şu anda 2,72 ERA ile 5-1. “Her şeyi ve daha fazlasını yaptı.”



Mookie Betts (sağda), Cumartesi günü ilk vuruşta Freddie Freeman'ın kurban uçuşunda attığı golün ardından Dodgers'dan takım arkadaşı Will Smith ile kutlama yapıyor.

(Vaughn Ridley / Getty Images)



Cumartesi günkü galibiyetle Dodgers art arda altı maç kazandı. Bu süre zarfında rakiplerine 43-7 üstünlük sağladılar. Salı günkü maçın başındaki tek turluk açıktan bu yana hiçbir noktada geride kalmadılar.

Koşu sırasında ikinci kez Glasnow, Dodgers'ı zafere götürmenin anahtarı oldu.

Geçtiğimiz Pazar günü Glasnow, New York Mets'e karşı kazandığı galibiyette Dodgers'ın önceki 3-7'lik düşüşünü durduran sekiz golsüz atış yaptı.

Cumartesi günü Toronto'daki rolü daha da önemliydi; Dodgers'la belki de şimdiye kadarki en baskın hamlesini yaparak dört turluk liderliğini korudu.

Toronto'nun zorlu hücumuna karşı ilk altı atışta Glasnow'un performansı neredeyse kusursuzdu. Toplam dokuz vuruşunun altısını ve 95 atışının neredeyse %70'ini oluşturan 96 mil/saatlik hızlı topunu oluşturdu.

Blue Jays'i (13-15) altı isteka boyunca tek bir vuruşla sınırlandırırken, diğer üç vuruşunda eğri topunu kullanarak kırılma atışlarında yavaş yavaş katmanlar oluşturdu.

Glasnow, “Hızlı futbol muhtemelen tüm yılın en iyisiydi” dedi. “Çok daha fazla vuruş yapıp onu ıskalayabildim. Bu iyi hissettirdi. Ve eğri topu orada daha fazlaydı. Çok fazla artırmadım.

Yedinci çeyreğin başında Glasnow'un saha sayısı 86'ya kadar çıksa da Roberts, kulübün sezon dışı önemli takas satın alımının ve açılış günündeki başarısının (bu sezon zaten iki kez 100 sahayı gölgede bırakmış olan) bunu başaramadığından emin olduğundan onu oyunda bırakmaktan çekinmedi. yine de tankı boşalttım.

Bunun yerine Glasnow, tam sayımda hızlı bir topla kötü bir şekilde ıskalayarak önde gelen vuruşu yaptı. Ardından, Toronto dış saha oyuncusu Davis Schneider'ın RBI'yi ikiye katlamak için kullandığı orta kesimli ısıtıcı nedeniyle cezalandırıldı.

Bu noktada Dodgers zaten arenayı aktif hale getirmişti. Art arda vurucuların üsse ulaşmasına izin verdikten sonra Glasnow'un günü zaten sona yaklaşıyordu, Roberts onu yalnızca birkaç vurucuya daha bırakmayı planlıyordu.







Ancak top aralığa girdiğinde ve Glasnow hayal kırıklığı içinde dönüp hırladığında, 30 yaşındaki oyuncu da atış elini esnetmeye başladı ve Roberts ile bir antrenörün sığınaktan çıkmasını sağladı.

“O benim buzağımdı [at first]Glasnow kramp hakkında şunları söyledi: “Ama biraz da el bölgemde.”

Ancak Roberts gibi Glasnow da erken ayrılmasıyla ilgili herhangi bir endişesini dile getirmedi ve krampların Dodgers'daki ilk sezonuna iyi bir başlangıç yapmasını engellemeyeceğinden emindi.

“Bu daha önce de oldu. Bundan kurtulmak için ne yapmam gerektiğini biliyorum” dedi. “Bugün düşündüğümden biraz daha nemliydi. Sanırım çok terliyorum… bunu hafifletecek şeyler var, o yüzden gitmeye hazırım.”