Vimicro ne demek ?

Yasin

Global Mod
Global Mod
Vimicro, bir Cin kokenli cip tasarm ve uretim sirketidir. Sirket 2005 ylnda kurulmustur ve merkezi Shenzhen, Cin'de bulunmaktadr. Vimicro, cesitli endustrilerde kullanlan avans teknolojiler ile donanms ozel cozumler sunar. Sirket, ozellikle kameralar, akll telefonlar ve bilgisayarlarda kullanlan cozumleri ile one ckmaktadr.

Vimicro'nun Teknolojileri

Vimicro cesitli cozumler sunmak icin avans teknolojileri kullanmaktadr. Bu teknolojiler arasnda, yuksek cozunurluklu goruntu isleme cozumleri, internet uzerinden video aktarm, hzl serit tarama ve guc tasarrufu iceren akll tarama teknolojileri bulunmaktadr. Bununla birlikte, Vimicro, guvenlik kameras ve akll telefonlar icin ozel cozumler sunmaktadr.

Vimicro'nun Cozumleri

Vimicro, cesitli uygulamalar icin cozumler sunmaktadr. Sirket, kameralar ve akll telefonlar icin ozel cozumler sunmaktadr. Kameralar icin ozel cozumleri arasnda, yuksek cozunurluklu goruntu isleme, internet uzerinden video aktarm ve hzl serit tarama yer alr. Bununla birlikte, Vimicro, akll telefonlar icin de ozel cozumler sunmaktadr. Akll telefonlar icin cozumler arasnda, guc tasarrufuna yardmc olan akll tarama teknolojileri, video cozunurlugunu artrmak icin goruntu isleme teknolojileri ve coklu gorus secenekleri bulunmaktadr.

Vimicro, cesitli endustrilerde kullanlan cozumler sunmaktadr. Sirket, kameralar ve akll telefonlar icin ozel cozumler sunmaktadr. Bununla birlikte, Vimicro, avans teknolojileri kullanarak bireysel kullanclar ve sirketler icin cozumler sunmaktadr. Vimicro, kullanclarn ihtiyaclarna gore ozel cozumler gelistirmek icin surekli yenilikler yapmaktadr.