Walker Buehler'in uzun zamandır beklenen Dodgers'a dönüşü gecikebilir

Uzaylı

New member
Walker Buehler o kadar uzun zamandır bu konuda şampiyon oluyor ki (29 yaşındaki sağ elini kullanan oyuncunun Dodgers'a son adım atmasının üzerinden 22 aydan fazla zaman geçti) dişleri ağrımaya başlıyor.

Buehler, Pazar günü, Dodgers'ın dokuz maçlık galibiyetini New York Mets'e karşı 10-0'lık galibiyetle tamamlamasından önce “Evet,” dedi, “Başlamaya oldukça hazırım.”

Buehler, ikinci Tommy John ameliyatından dönüşünde, Çarşamba gecesi Albuquerque'de Oklahoma City için üçlü A olan beşinci ikinci lig rehabilitasyonuna başladığında son kutuyu işaretlemeyi umuyor.

Ancak ilk dört maçındaki dengesiz performansının ışığında, istikrarsızlık ve sakatlıklarla boğuşan ve Salı gecesi oyuna giren as Tyler Glasnow dışında rotasyona dönmeden önce iki başlangıca daha ihtiyaç duyabileceğini kabul etti. Washington'da 3.91 ERA ile beyzbolda 14. en iyi not.

Buehler, Oklahoma City'deki rehabilitasyon sürecine 31 Mart'ta Tacoma'da başladı; burada kazandığı üç koşu ve üç vuruştan vazgeçti, iki vuruş yaptı ve 54 adımlık bir çabayla iki yürüdü.

6 Nisan'da Oklahoma City için bir sonraki başlangıcında atış sayısını 65'e çıkardı, Albuquerque'yi iki vuruşta geride bıraktı, altı sayı attı ve hiçbiri 4 ⅔ vuruştan fazla yürümedi.

Ancak Buehler, 12 Nisan'da A Sınıfı Rancho Cucamonga karşısında bir geri dönüş oyuncusu tarafından sağ orta parmağına vurulduğunda bir yenilgi yaşadı ve iki vuruşta sadece 27 atış yaptıktan sonra 80 atıştan oldukça kısa bir süre sonra oyundan çıkmak zorunda kaldı. hedef.

Geçen perşembe gecesi Oklahoma City formasıyla bir sonraki ve en son başlangıcı biraz zorluydu. Karşılaştığı ilk dört Sacramento vurucusu iki turluk bir ilk vuruşla üsse ulaştı. Buehler sadece 2 ⅔ vuruş yaptı, kazanılan iki koşudan ve dört vuruştan vazgeçti, üç sayı attı ve dört yürüdü.

Buehler sadece 68 atış yaptı, bu da hedefi olan 80-85 atışın oldukça gerisindeydi ve bunların yarısı toptu.

Dodgers menajeri Dave Roberts geçen hafta Buehler'in rehabilitasyon döneminde nasıl göründüğü sorulduğunda “Harika değil” dedi. “Harika değil.”

Roberts ve Dodgers'ın Buehler'den ne görmesi gerekiyor?



Dodgers atıcısı Walker Buehler, Şubat ayında Camelback Çiftliği'ndeki bahar antrenmanı antrenmanları sırasında atış yapıyor.

(Darryl Webb / Associated Press)



Roberts, “Emir ver,” dedi. “Uzun zamandır atış yapmıyor ama sen [about to be] Bizim için atış yaparken sizin de iyi olmanız gerekiyor. Onun bu numarayı çevirmesini bekliyorum.”

Buehler, 2021'deki son sezonunda takımın en iyi oyuncusuydu; ligin en yüksek 33 startında 2.47 ERA ile 16-4 öndeydi, 212 sayı attı ve 207 ⅔ vuruşta 52 sayı attı ve Ekim ayında başarılı oldu. 15 playoff başlangıcında 2.94 ERA ile 3-3 önde gidiyor, 101 sayı atıyor ve 79 ⅔ vuruşta 31 yürüyor.

2022'de ortalama 95,3 mil/saat hıza ulaşan dört dikişli hızlı topun başını çektiği beş adımlı karışımı, kesme hızlı top, mafsal eğrisi, kaydırıcı, platin ve değiştirmeyi içeriyor. Rehabilitasyon başlangıcında hızlı topuyla 96 mil hıza ulaştı ve büyük liglere döndüğünde hızının artacağına inanıyor.

“Sanırım herkes adrenalini umuyor [of a major league game] Buehler, “Daha sert atış yapmanızı sağlayacak” dedi. “Velo'm iyi durumda ama belki bir tik ya da küçük bir darbe alabiliriz. Beni birkaç yıldır görüyorsunuz ve oldukça duygusal olduğumu biliyorsunuz. [on the mound]bu yüzden her şeyi yeniden hissedeceğim için kesinlikle heyecanlandığımı düşünüyorum.

Eğer Buehler beş vuruşta atış sayısını 85-90'a çıkarabilir ve ikincil atışlarında tutarlı bir hakimiyet gösterebilirse, 10 Haziran 2022'den bu yana ilk kez gelecek hafta Dodgers rotasyonuna dönebilir.

Ancak Buehler'in büyük liglerde yer almasının üzerinden neredeyse iki yıl geçti ve Dodgers onun dönüşü için acele etmeyecek. Çarşamba gecesi maçından sonra bir ikinci lig başlangıcına daha ihtiyacı varsa öyle olsun.

Roberts, “Sadece fiziksel olarak nerede olduğunu anlamaya çalışıyoruz” dedi. “Saha sayısı artıyor. Malzemeler çok daha iyiydi [last week], muhtemelen uzun zamandır olmadığı kadar iyi. Yani bu iyi.

“Eğri topu indiremedi. Bunun için çaba sarf ettiğini takdir ediyorum. Ama [between-starts] Bullpen iyiydi, yani gerçekten iyi bir noktada. Ancak bir sonraki gezisinde onu beş kez aşağı yukarı hareket ettirmenin çok faydalı olacağını düşünüyorum.”

Personel yazarı Jack Harris bu rapora katkıda bulunmuştur.